Kesene beteket reisArkadaşlar ister atın papara atim 100 lirasını 25 25 isterseniz siteye atacam at hepsini değerlendir diyorsanız öyle yapım karariniza göre hareket edecem
Ekli dosyalar
![]()
Screenshot_2019-11-20-22-31-29-827_com.mobillium.papara.png
840.2 KBGörüntüleme: 0
Dağıtımı 3 ki si yaptı yanlizArkadaşlar ister atın papara atim 100 lirasını 25 25 isterseniz siteye atacam at hepsini değerlendir diyorsanız öyle yapım karariniza göre hareket edecem
Ekli dosyalar
![]()
Ne yapalım kardeşim kararını şöyleEfendim bromm
Brom at siteye GUZEL BIR KAZANC SAGLIYALIMNe yapalım kardeşim kararını şöyle
Ama dağıtımı 3 ki si yaptiNe yapalım kardeşim kararını şöyle
Bu sefer sans bizden yana olsun abi☺Brom at siteye GUZEL BIR KAZANC SAGLIYALIM
InsallahBu sefer sans bizden yana olsun abi☺
Tamm kardeşim gönlünüzü yine hoşnut ederiz kalan son param bu o arkadaşlara sözüm kalmasın diye böyle yaptımAma dağıtımı 3 ki si yapti
Dusuncen icin tesekkurler reis kesene bereket hersey gonlune gore olsun insTamm kardeşim gönlünüzü yine hoşnut ederiz kalan son param bu o arkadaşlara sözüm kalmasın diye böyle yaptım
Hım anladim OZMAN söyle birşey yapalım at siteye derim ? @Giyotin @Fatalblowx kararida önemli benim icibTamm kardeşim gönlünüzü yine hoşnut ederiz kalan son param bu o arkadaşlara sözüm kalmasın diye böyle yaptım
Hepsini değerlendirArkadaşlar ister atın papara atim 100 lirasını 25 25 isterseniz siteye atacam at hepsini değerlendir diyorsanız öyle yapım karariniza göre hareket edecem
Ekli dosyalar
![]()