Bursadan gelsin şu gol haberi
Sıkıntı yok kardeşim biliyorum ben mevzuyu okudum zaten yazışmaları herkese açık etkinlikY
Yok kral öyle değil biz alıcaz bize sözü var burdaki arkadaş kardeşlerimizde alıcak konu aktif kazanç olursa
Evet inşallah kazanirSıkıntı yok kardeşim biliyorum ben mevzuyu okudum zaten yazışmaları herkese açık etkinlik
Hood çok kızgın,elinde beyzbol sopası var...Hoodmu bizi arıyordu abi![]()
😂😂😂kesmee abiii yeterli o para gel siteyi batırdın![]()
az once topu buraya geldi abiHood çok kızgın,elinde beyzbol sopası var...
Ciiden kim bizi arıyor?Hood çok kızgın,elinde beyzbol sopası var...
Anladım helal olsun kardeşim güzel hareketAbi şimdi bize sözü vardı kesmenin dediki 25 dağıtımı yoksa siteyemi atim dedik siteye at kazanç olursa dedim burdaki kardeşlerimizde yararlansın haksızmıyım bende bilirim 25 alıp arese kaçıp 100 yapip kenara çekilmeyi ama burfakilerde faydalansin
Kim bizi arıyor muhammet reisaz once topu buraya geldi abi![]()
Yok bu arkadaş etiket atmış size onu söyleyim dedim bak yine gereksiz Hood geldi aklıma 😀Hoodmu bizi arıyordu abi![]()
Rica ederim abi yapılması gereken şeyler 25 alıp cekilmim dağıtım yapım az para almadım forumdan alıp dağıtmak kafi alıp kenara çekilmek değilAnladım helal olsun kardeşim güzel hareket
Üst mahallenin çocukları gelmiş,soruyorlar🙄Ciiden kim bizi arıyor?
Robin reis heraldeKim bizi arıyor muhammet reis
AhahahaahÜst mahallenin çocukları gelmiş,soruyorlar🙄
Alla alla dur geliyorum bakam orayaRobin reis heralde![]()
he dogru abi kesme reis bütün forumlara aynı konuyu acmışYok bu arkadaş etiket atmış size onu söyleyim dedim bak yine gereksiz Hood geldi aklıma 😀