Adam uyanacak ki kupon yemyeşillll 😄
@DomiThiem beeey😀😀
@DomiThiem beeey😀😀
maçı kaybedebilirdik ancak @sezgin3443 bizim mac için "Getireçemmm" dediği için maçı istenilen farkla kazandık. Burdan herkeşe selamGetireçemmm demistimm
Şaka yapıyorum reis bol kazançlar dilerim 😄bro ortak kupon arkadaşla yoksa biliyosun![]()
13 sayı gerideyken bile yılmadım getireçeeem dedimmmaçı kaybedebilirdik ancak @sezgin3443 bizim mac için "Getireçemmm" dediği için maçı istenilen farkla kazandık. Burdan herkeşe selam
LOS angeles Lakers Lee basketçi
😁😁😁
Adamsın kardeşim 😁😁13 sayı gerideyken bile yılmadım getireçeeem dedimm
allahını severim kebap salonudestek veren herkese teşekkürler arkadaşlar çekilişi yapıp vadettiğim nakit ödülü dağıtalım
Tebrikler @DomiThiemEkli dosyayı görüntüle 9357
↘Evet KuponBaz Ailesi
↘Gorseldeki Kuponumuzun Kazanmasi halinde 4 kişiye 50 tl nakit dağıtım yapılacaktır
Bekliyoruz mod beydestek veren herkese teşekkürler arkadaşlar çekilişi yapıp vadettiğim nakit ödülü dağıtalım
helal arkafas bekliyoruzdestek veren herkese teşekkürler arkadaşlar çekilişi yapıp vadettiğim nakit ödülü dağıtalım
Helal olsun 👏destek veren herkese teşekkürler arkadaşlar çekilişi yapıp vadettiğim nakit ödülü dağıtalım
Vay güzel hareket 👍😄çekiliş bana çıkarsa hakkımı @sezgin3443 e devrediyorum![]()
Hadi bakalım.destek veren herkese teşekkürler arkadaşlar çekilişi yapıp vadettiğim nakit ödülü dağıtalım
Sezgin sana çıkmazsa çıkanlardan 10 ar tl topla 😂🤫🤫🤫🤫🤫🤫