lazio34
Guest
Vermiş zatenUydurmadık zaten etkinlik sahibi karar verdin dedik![]()
Vermiş zatenUydurmadık zaten etkinlik sahibi karar verdin dedik![]()
o kadar attırdım geçersiz mi yani 🤣Beyler element uydurmayın takip şartı olsa takip şartı vardır diye belirtilir
Sen kime çıksın istiyorsun la doğru soyle😂😂😂😂Beyler element uydurmayın takip şartı olsa takip şartı vardır diye belirtilir
Millet takip dadıya bende etkinlik sahibi versin karar dedim takip verilsin demedim kiVermiş zaten
En son attırdığın üçlük maçı kopardı bence senin hakkın 😃😃o kadar attırdım geçersiz mi yani 🤣
Sevgili dostum seninle bu konuyu Antalya deplasmanına geldiğimde konuşalım 😂Millet takip dadıya bende etkinlik sahibi versin karar dedim takip verilsin demedim ki![]()
Bana 😂😂😂Sen kime çıksın istiyorsun la doğru soyle😂😂😂😂
Ben sana atarimBeyler benimle anlaşmak isteyen varmi bana çıkarsa o arkadasa 20 verecem ona çıkarsa ben ondan 20 alacam nasil![]()
Aynen gel bekleriz her türlüSevgili dostum seninle bu konuyu Antalya deplasmanına geldiğimde konuşalım 😂
Bennñnnnnnn😂😂😂Beyler benimle anlaşmak isteyen varmi bana çıkarsa o arkadasa 20 verecem ona çıkarsa ben ondan 20 alacam nasil![]()
TamamBennñnnnnnn😂😂😂
Uyuya kalirsin sen geneSevgili dostum seninle bu konuyu Antalya deplasmanına geldiğimde konuşalım 😂
yok ben çok attırdım. önce blejica attı sacramento maçında. sonra lakersa attırdım. kendimde bir şeyler yaptım işte 😅En son attırdığın üçlük maçı kopardı bence senin hakkın 😃😃
Belki antalyasporda uyuyakalır 😂😂Uyuya kalirsin sen gene
Kardeşim rahat olBi taraftan aciklanmasini bekliyom bi taraftan kokuyom cikmicak az daha beklesin😀😀😀