Kardeşim sen her şey niye maydanoz oluyon burda etkinlik sahibi karar verecek sen degilHatta maçın başında dalga geçenler vardı kupon gelmesine yakın üşüştüler buraya
Kardeşim sen her şey niye maydanoz oluyon burda etkinlik sahibi karar verecek sen degilHatta maçın başında dalga geçenler vardı kupon gelmesine yakın üşüştüler buraya
@Boss94 sabahtan beri attırıyor biri durdursun artık 😂en kritik anlarda ben gelip sayı attırdım 🤣
Nede olsa 20 di benim 😂😂😂Keskeemm🙄
Mübarek ucaksavar gibiler durmak yok bizdeki g3 1 2 den sonra tutukluk 😅😅😅@Boss94 sabahtan beri attırıyor biri durdursun artık 😂
@ISYANKAR a söz verdim ama yaaa🙄🙄🙁🙁Nede olsa 20 di benim 😂😂😂
Sen tuzlukçumusun her şeyim hıyar diyene yetişiyon işine baksana ne gereksiz adamsınKardeşim sen her şey niye maydanoz oluyon burda etkinlik sahibi karar verecek sen degil
Habahahahha o zaman sözünde dur sen en iyisi😂😂😂@ISYANKAR a söz verdim ama yaaa🙄🙄🙁🙁
İşine bakSen tuzlukçumusun her şeyim hıyar diyene yetişiyon işine baksana ne gereksiz adamsın
Ona çıkarsa o da bana atacakk 🤣🤣Habahahahha o zaman sözünde dur sen en iyisi😂😂😂
Hahahaha yani 2 yerden vurgun 😂😂😂Ona çıkarsa o da bana atacakk 🤣🤣
Hiç hık mık da demiyor geldim attırıyor gidecem hala attırıyor 😂😂Mübarek ucaksavar gibiler durmak yok bizdeki g3 1 2 den sonra tutukluk 😅😅😅
Hem ona hem bana çıkarsa bak o zaman senindir 20🤣🤣Habahahahha o zaman sözünde dur sen en iyisi😂😂😂
Senin şuan şansın yazı tura da dik beklemek gibi😀😀😀Habahahahha o zaman sözünde dur sen en iyisi😂😂😂
Haaaa bunu dedin ya yeterHem ona hem bana çıkarsa bak o zaman senindir 20🤣🤣
Özellikle mustafa seviyor böyle seyleri 😅😅Hiç hık mık da demiyor geldim attırıyor gidecem hala attırıyor 😂😂
Kemal Sunal misali 😂😂😂Senin şuan şansın yazı tura da dik beklemek gibi😀😀😀
Hahahahaha ne zaman dedim la hatirlamiyorum.Ona çıkarsa o da bana atacakk 🤣🤣