Çok kral hareket tebrik ederim seni kardeşimStastemir
TheGodFather
Turco
Bloodman_26
sawas8080
Nzonzi
Aymusseri
Hemsir44
CEG
Onur6034
fifty50
Listenin tamamına çekim gelince gönderim yapılacaktır papara numaralarınızı bekliyorum
Modum bu seferlik banada göndersen her zaman burdayım etkinliği kaçırdım bePapara gönderen herkese ödülleri ulaşmıştır ben teşekkür ederim papara göndermeyen 2 kişi kaldı onlardan da bekliyorum
Etkinliği kaçırman sorun değil de her zaman burdayım diyorsun 18 mesajın var işteModum bu seferlik banada göndersen her zaman burdayım etkinliği kaçırdım be
Neyse papara numarası atModum bu seferlik banada göndersen her zaman burdayım etkinliği kaçırdım be
aktif olursan kazanirsin zaten biz kazandirmak için burdayizModum bu seferlik banada göndersen her zaman burdayım etkinliği kaçırdım be
gönlü zengin dostumNeyse papara numarası at
18 mesajın var kardeşimModum bu seferlik banada göndersen her zaman burdayım etkinliği kaçırdım be
Adamsin be helal olsun yeminle. Bana da geldi. Arkadas yokken atiyon kimse yapmaz bunuNeyse papara numarası at
Amaç hep birlikte kazanmakAdamsin be helal olsun yeminle. Bana da geldi. Arkadas yokken atiyon kimse yapmaz bunu
onurunun paparasi var dun atmistim bende@TheGodfather @Onur6034 sadece siz kaldınız papara numaralarınızı bekliyorum
Özelden yazarsın o zaman banaonurunun paparasi var dun atmistim bende
Routebet iyidir.Simdi bu onu nereye atabiliriz saglam. Benim site 20 diyo
Bahtsız @TheGodfather böyle şeyleri hep kaçırıyor =(@TheGodfather @Onur6034 sadece siz kaldınız papara numaralarınızı bekliyorum