Film fırıldak bizim işimizAha bas teskilatcida geldi yetkili damacanali arkadaş simdi gene bir film cevirirsiniz burada 😅😅kelime
Film fırıldak bizim işimizAha bas teskilatcida geldi yetkili damacanali arkadaş simdi gene bir film cevirirsiniz burada 😅😅kelime
etkinlige fesat karistirdilar kaynak saglam
İçimiz fesatetkinlige fesat karistirdilar kaynak saglam
ulan kupon 700 lira veriyor sen 5kisiye 10 mu verecen bu nasil bi cimriliktirSelamunaleyküm gördümki herkes etkinlik yapıyo bende çorbada tuzum olsun istedim... Bu kupon gelirse 5 kişiye 10tl atıcam ama oynamaya devam edicem ve rolling yapıcaz. Hedef 3k olucak hedefimize ulaştıgımızda ise 10 kişiye 25tl olarak etkinlik açılıcaktır arkadaşlar... Şimdiden hem bana hem de size bol şanslar olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 5734
Ve aleyküm selam bol sansSelamunaleyküm gördümki herkes etkinlik yapıyo bende çorbada tuzum olsun istedim... Bu kupon gelirse 5 kişiye 10tl atıcam ama oynamaya devam edicem ve rolling yapıcaz. Hedef 3k olucak hedefimize ulaştıgımızda ise 10 kişiye 25tl olarak etkinlik açılıcaktır arkadaşlar... Şimdiden hem bana hem de size bol şanslar olsun...
bazi arkadaslar rollinge cagirdi gittik ama cagirmadiklari kazandi bu dis mihraklar varya agaİçimiz fesat
bunu dicegini biliyodumulan kupon 700 lira veriyor sen 5kisiye 10 mu verecen bu nasil bi cimriliktir
bu kupon gelirse sartsiz surtsuz 360 tl si benimbunu dicegini biliyodumD
:
katilabiliyozmu 😃😃Selamunaleyküm gördümki herkes etkinlik yapıyo bende çorbada tuzum olsun istedim... Bu kupon gelirse 5 kişiye 10tl atıcam ama oynamaya devam edicem ve rolling yapıcaz. Hedef 3k olucak hedefimize ulaştıgımızda ise 10 kişiye 25tl olarak etkinlik açılıcaktır arkadaşlar... Şimdiden hem bana hem de size bol şanslar olsun...
neden 300 yada 400 degilde 360bu kupon gelirse sartsiz surtsuz 360 tl si benim
kupon gelsin aciklamasini yaparim simdi mazeret belirtemem malesef dis gucler izin vermiyor 😂neden 300 yada 400 degilde 360![]()
ne golü lan soyunma odasından mı attılar golüGoll allisitoyrtdbee felan işte neyse o işte uazamadim
Yok @kumarbaz in kuponu lose oldune golü lan soyunma odasından mı attılar golü![]()
Dıj güçlerbazi arkadaslar rollinge cagirdi gittik ama cagirmadiklari kazandi bu dis mihraklar varya aga
Lanet olası federallerDıj güçler