o kişiler hep benim oynadıgım kupona bu şekilde muhalefet olmaya çalışırlar ama bu sefer sanırım şapa oturucaklar gibi geliyoBiri Bologna 2 yi atsın sonra gelsin bana atsın demişti kimdi o
Sende su maçların hepsine 1.5 üst oynasaydin ne olurdu sankio kişiler hep benim oynadıgım kupona bu şekilde muhalefet olmaya çalışırlar ama bu sefer sanırım şapa oturucaklar gibi geliyo![]()
Yav he heo kişiler hep benim oynadıgım kupona bu şekilde muhalefet olmaya çalışırlar ama bu sefer sanırım şapa oturucaklar gibi geliyo![]()
Ayrıca Milan kendi kalesine atmış sayılmaz 😁o kişiler hep benim oynadıgım kupona bu şekilde muhalefet olmaya çalışırlar ama bu sefer sanırım şapa oturucaklar gibi geliyo![]()
Şu kupona bak kardeşim ondan sonra benim bu şekilde artistlik yapmam hakkım deilmi sen söyle ?Sende su maçların hepsine 1.5 üst oynasaydin ne olurdu sanki
Yav he heŞu kupona bak kardeşim ondan sonra benim bu şekilde artistlik yapmam hakkım deilmi sen söyle ?
🤣🤣🤣🤣Yav he he
Şaka bir yana tebrik ederimŞu kupona bak kardeşim ondan sonra benim bu şekilde artistlik yapmam hakkım deilmi sen söyle ?
Ufff kupona bak beeŞu kupona bak kardeşim ondan sonra benim bu şekilde artistlik yapmam hakkım deilmi sen söyle ?
konuşuyolar işte ben saglam vuruyorum diye kıskanıyola beniŞaka bir yana tebrik ederim
Sen kazandigin para benim arabamin mazotuna yetmezkonuşuyolar işte ben saglam vuruyorum diye kıskanıyola beni![]()
Sevilla yenerse benim kupon geliyro😂Bu arada cadiz ust veren ellerini 😅😅
Ozaman paparalar istikamet degistiriyorSevilla yenerse benim kupon geliyro😂