bazi isimler listede alt tarafda kalmis nornal buburada daha fazla var ama çekiliş yaptığı listede 20 kişi var.
Beni nerden tanıyorsun 😂Ayrıca çıkan arkadaşlardan bir tek lordraxo tanıyorum o kadar kimseyi tanımıyorum abiler bilginiz olsun .. çekiyorım dedim 1 dk olmadan resim attım .bilginiz olsun
Öbür forumdanBeni nerden tanıyorsun 😂
benide tanirsin diger tarafdan 😀Ayrıca çıkan arkadaşlardan bir tek lordraxo tanıyorum o kadar kimseyi tanımıyorum abiler bilginiz olsun .. çekiyorım dedim 1 dk olmadan resim attım .bilginiz olsun
Öbür taraf diyen sandım cehennemligiz yaÖbür forumdan![]()
@Sadow44 haram zıkkım olsun benim hakkım. ihtiyacım var diye başından sonuna bekledim. boşuna emek verdik. kolay gelsin hepinize.
Kardeş çıkarmadım bilgin olsun@Sadow44 haram zıkkım olsun benim hakkım. ihtiyacım var diye başından sonuna bekledim. boşuna emek verdik. kolay gelsin hepinize.
Nasıl almaz seni hermano👻👻listeye beni almamıştır zaten normal listede vardim
Abicim tekrar ifade ediyorum listeyi kopyalayıp yapıştırdım ..
yalan söyleme kardeşim herşey ortada işte ayıp yavAbicim tekrar ifade ediyorum listeyi kopyalayıp yapıştırdım ..
Neyse nasıl biliyorsan öyle olsun . Evet ben azılı bir dolandırıcıyla senin hakkını gasp ettim.yalan söyleme kardeşim herşey ortada işte ayıp yav