Sana defalarca yapmadığımı söyledim ama sen anlamıyorsun..Listede dolandırıcılık yaptın @Sadow44
Tosun mu bu neyi dolandiriyorListede dolandırıcılık yaptın @Sadow44
Yaw 20 tl için birbirinizi kırmaya değmes gece gece boşverin konu kilit olsun @lazio34Sana defalarca yapmadığımı söyledim ama sen anlamıyorsun..
Bak senin baktığın listede thegodfather var mı ? Yok
Ama adam kazandı nasıl oluyor söyler misin ?
Teşekkürler valla kurtardın beniaklında soru işareti kalmasın diye ben aynı listeyi tekrar çektim. ama listeyi tam göstermiyor yine.
Ekli dosyayı görüntüle 6433
Adam beni bile yazmis hic takipligim yok senimi yazmicak dolandirici deyip durma adamaaklında soru işareti kalmasın diye ben aynı listeyi tekrar çektim. ama listeyi tam göstermiyor yine.
Teşekkürler valla kurtardın beni![]()
O demiyor başkanAdam beni bile yazmis hic takipligim yok senimi yazmicak dolandirici deyip durma adama
Ya bende kötü hissettim yapmamış olmama rağmen suçlu hissediyor insan kendiniben soktum seni o durumun için özür dilerim. kusuruma bakma. 🙏🏻🙏🏻
Ulan nasıl şans yine çıkmadım😂😂aklında soru işareti kalmasın diye ben aynı listeyi tekrar çektim. ama listeyi tam göstermiyor yine.
Yok bea yapaydin da senin olsaydi hepsi kirisirdik bunlara iyilik yaramaz sjsjsO demiyor başkanneyse yani dolandırıcılık felan yapmadım bilginiz olsun
HahahhaahbahaYok bea yapaydin da senin olsaydi hepsi kirisirdik bunlara iyilik yaramaz sjsjs
minareyi çalan kılıfını hazırlar
Yok konu kilit başkan dağıtım yapıldı .sorunmu var ?