Maçlar bitene kadar gecersin500 sınırına takılıyorım onun için spam yapıyorum alattin bey kızmayın
Maçlar bitene kadar gecersin500 sınırına takılıyorım onun için spam yapıyorum alattin bey kızmayın
sen söyledin spam yapıyorum vb diyeSpam yapmıyorum beya takılıyorum zaten
Rastgele hasanSelamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Kupon geldiği taktirde ilk beğenen 15 kişi içinden 5 kişiye 20 TL verilecektir. +500 mesaj sınırı vardır.
Bol şanslar..
@kumarbaz @fiorino21 @lazio34 onaylar mısınız lütfen?
Eyvallah hasan abi adanaspor yensin yeter bana kupon gelmezse de olurRastgele hasan
Kafa iyiyse tutar
Adana demir sporludur diyorlar reisEyvallah hasan abi adanaspor yensin yeter bana kupon gelmezse de olur
Boş konuşuyorlar onlar bakma sen varsa demirsporlu çıksın konuşsun hadi boş yapmasin kimse adananın tek takımı adanspordurAdana demir sporludur diyorlar reis
Kral bi çıkamadınız beya süperligeBoş konuşuyorlar onlar bakma sen varsa demirsporlu çıksın konuşsun hadi boş yapmasin kimse adananın tek takımı adanspordur
Bol sans capsoock reisimSelamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Kupon geldiği taktirde ilk beğenen 15 kişi içinden 5 kişiye 20 TL verilecektir. +500 mesaj sınırı vardır.
Bol şanslar..
Giresun başakşehir gibi deplasmanlardaGiresun deplasmanda genelde beraberliğe yatıyor ama adana evinde etkili ve iyi muhtemelen gelecektir takibe devam bolsanslar
Mesaj sınırı nedir ya ayıptır bu forumda yeniyimSelamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Bol şanslar..
Valla Giresun alt yapıda top oynamış biri olarak görüşüm bu yöndeGiresun başakşehir gibi deplasmanlarda
Ayıp olan neMesaj sınırı nedir ya ayıptır bu forumda yeniyim
2015/2016 senesinde 65 puanla lider bitirdik super lige çıktık sonra geri düştük ama. Adanasporun her maçına gittim adanada yaşarken. Deplasman aklına gelebilecek her deplasmana gittim. 6 sene önce falan otobanda olaylar cikti ceza yedik. Adanaspor demirspor macinda kac tane arkadasim vuruldu. Demirspor büyük düşmanımız derbiye gidip de görsen satırlar bıçaklar havada uçuşurKral bi çıkamadınız beya süperlige
Etkinlik sahibi sen misinAyıp olan ne
12 ekimde üye olmuşsun burdaki herkes senden 1 ay sonra üye olmuşEtkinlik sahibi sen misin