Yani12 ekimde üye olmuşsun burdaki herkes senden 1 ay sonra üye olmuş
Yanı biz senden daha yeniyiz sen bizden 1 ay eskisin mesajın 500 olabilirdi aktif olsan yeniyim diye yalan soyleme
Ben pazar günü üye oldum mesajıma bak geçiyormuş demek ki 500 u
Yeni olduğum doğru devamlı foruma girecek vaktim yok çalışıyorum bilip bilmeden konusmaYanı biz senden daha yeniyiz sen bizden 1 ay eskisin mesajın 500 olabilirdi aktif olsan yeniyim diye yalan soyleme
Aynen aga izlemiştim bi kerede harbi o nedir öyle savaş alanı gibi oluyor anladığım kadarıyla demirliler tam apaçi ve kolpa tayfa2015/2016 senesinde 65 puanla lider bitirdik super lige çıktık sonra geri düştük ama. Adanasporun her maçına gittim adanada yaşarken. Deplasman aklına gelebilecek her deplasmana gittim. 6 sene önce falan otobanda olaylar cikti ceza yedik. Adanaspor demirspor macinda kac tane arkadasim vuruldu. Demirspor büyük düşmanımız derbiye gidip de görsen satırlar bıçaklar havada uçuşur
Boş vaktin çok ondandırBen pazar günü üye oldum mesajıma bak geçiyormuş demek ki 500 u
Yeni değilsin işte 1 buçuk ay önce kayıt olmussunYeni olduğum doğru devamlı foruma girecek vaktim yok çalışıyorum bilip bilmeden konusma
Evet cok sanane😂Boş vaktin çok ondandır
Toplam 30 k 😂benim msj sayımı kapıştıralim 😃
benim adini bilmedigim ve uye olduğum ne kadar forum vardir bi bilsenYeni değilsin işte 1 buçuk ay önce kayıt olmussun
Şans yanında olsun.Selamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Kupon geldiği taktirde ilk beğenen 15 kişi içinden 5 kişiye 20 TL verilecektir. +500 mesaj sınırı vardır.
Bol şanslar..
@kumarbaz @fiorino21 @lazio34 onaylar mısınız lütfen?
Bolsans hasan abiSelamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Kupon geldiği taktirde ilk beğenen 15 kişi içinden 5 kişiye 20 TL verilecektir. +500 mesaj sınırı vardır.
Bol şanslar..
@kumarbaz @fiorino21 @lazio34 onaylar mısınız lütfen?
Kayıt olduğum doğru aktif değilim forumdaYeni değilsin işte 1 buçuk ay önce kayıt olmussun
SOnra ne oldu reisValla Giresun alt yapıda top oynamış biri olarak görüşüm bu yönde![]()
Yapiyosun bu isibenim adini bilmedigim ve uye olduğum ne kadar forum vardir bi bilsen
Iyi adam sinir koymus giremiyosunKayıt olduğum doğru aktif değilim forumda
Boş adam olduğunu inkar etmiyorsun buda güzelEvet cok sanane😂