Baştaki hoca dan dolayı gitmedim bıraktım duruyor öyle . Neresine geldin başkan nerelisin şuan manisadayim ben ama yolun düşerse haber ver her türlü yardımcı olurumSOnra ne oldu reisgiresuna çok geldim
Sen dolusun belli etkinligi duyunca cikip gelmişsin ya da kimin multisiysen😂Boş adam olduğunu inkar etmiyorsun buda güzel
Rahat ol para için Multi hesap acmam ben o işi senin gibi adamlar yaparSen dolusun belli etkinligi duyunca cikip gelmişsin ya da kimin multisiysen😂
Bisey diyemem ama gerekirse adanaspor için canımı veririm. Deplasmana gidip ta trabzona otobüsün camini kırdılar ta adanaya kadar kırık camlarla geldik. Sokakta kaldık ceza yedik 3 karakolda sabahladık ama sevdamızdan asla vazgeçmedik..Aynen aga izlemiştim bi kerede harbi o nedir öyle savaş alanı gibi oluyor anladığım kadarıyla demirliler tam apaçi ve kolpa tayfa
Ya ben böylelerine deli oluyorum hepsiyle tartışacam bunlarin saygimi bozmadan uyanık gecinenleri sevmiyorum.konuyu saptirmayalim
Yav he heRahat ol para için Multi hesap acmam ben o işi senin gibi adamlar yapar
Multi olmasan 30 mesajın olmazdiRahat ol para için Multi hesap acmam ben o işi senin gibi adamlar yapar
Yav heheMulti olmasan 30 mesajın olmazdi
Küfür yok ortada? Hakaret yoktatil isteyen devam etsin derim
Normal tartisamayacak miyiz hani ozgurduk bu forumdatatil isteyen devam etsin derim
Kanka tamam sakin uzatmayalim gerek yokKüfür yok ortada? Hakaret yok
Kanka ben bisey demedim uyanik geçinen herkesin karsisindayim saygımi bozmadanKanka tamam sakin uzatmayalim gerek yok