Hiç konuşmayalım mi o zaman uyanikli yapanlara dayanamıyorum ben.adam buraya yazmis bende brda cevap verdimne alakasi var adamin konusunu rahatsız ediyorunuz
Hiç konuşmayalım mi o zaman uyanikli yapanlara dayanamıyorum ben.adam buraya yazmis bende brda cevap verdimne alakasi var adamin konusunu rahatsız ediyorunuz
Mod olarak bi sponsor ol bi siteden bakiye yüklet 50 100 roll yapalim kazanırsak dagitalim.
Bugün kazanmani çok istiyorum Başkan Bolsans..getirin bunu 😄
Kirisiyor muyuz parayıgetirin bunu 😄
Kanka bu bonushood2 yazınca ne çıkıyor gördün müHiç konuşmayalım mi o zaman uyanikli yapanlara dayanamıyorum ben.adam buraya yazmis bende brda cevap verdim
Bol sans olsunSelamın aleyküm herkese iyi akşamlar.
Kupon geldiği taktirde ilk beğenen 15 kişi içinden 5 kişiye 20 TL verilecektir. +500 mesaj sınırı vardır.
Bol şanslar..
@kumarbaz @fiorino21 @lazio34 onaylar mısınız lütfen?
Yazdım şimdi kanka site cıktı hood unKanka bu bonushood2 yazınca ne çıkıyor gördün mü
Bu çıkıyor demiYazdım şimdi kanka site cıktı hood un
Yok kanka bu hiç cikmadi direk siteye girdi bendeBu çıkıyor demi
Ne cikiyor kiKanka bu bonushood2 yazınca ne çıkıyor gördün mü
Foruma mı girdi yaniYok kanka bu hiç cikmadi direk siteye girdi bende
Bizimdr bizimde🤪@Capslockk ve @kumarbaz ikinizede Bolsanslar diliyorum şarj azaldı telefonu şarja takıyorum . Dualarım sizinle 🙏👍
Evet kardesimForuma mı girdi yani
tövbe de Hasan in şansi kaçirmayim 😃😃@Capslockk ve @kumarbaz ikinizede Bolsanslar diliyorum şarj azaldı telefonu şarja takıyorum . Dualarım sizinle 🙏👍