Hiç hatırlamıyorum gerçekten canım sıkkındı içtim birazDiğer forumda dün gece bana mesaj atmışsın reis diye yazmissin. Mahonii biliyor ondan önceki gün hiç uyumadım dün akşam 7 de uyudum bugün saat 10 da kalktım yani dün 7 de uyudum mesajını şimdi gördüm ne diyecektin
Insan beni de cagirir😂 sen küçük paraları iyi cogaltiyosun ama bunu anladimDün akşam 6 da 20 tl attım bexbete 20 ye 20 aldım 106 tl oldu kasa akşam 7 de uyudum sabah kalktım 20 dk da 633 tl oldu geri kaybettim
Afiyet olsun reisHiç hatırlamıyorum gerçekten canım sıkkındı içtim biraz
Aynen reis 20 ye 20 alıyorum kasa 500 e falan çıkıyor da geri gidiyor bende bi huy var 1500 dej aşağı çekim yapmıyorum huyum bu çeksem 500 600 ken çok çekim yaparimInsan beni de cagirir😂 sen küçük paraları iyi cogaltiyosun ama bunu anladim
Ben şu an bi500 600 çeksem kendime gelecem önüme bakacam ama olmuyor😂 20 ye 20 alıyorum 150 ile giriyorum yine olmuyo 10 gundufAynen reis 20 ye 20 alıyorum kasa 500 e falan çıkıyor da geri gidiyor bende bi huy var 1500 dej aşağı çekim yapmıyorum huyum bu çeksem 500 600 ken çok çekim yaparim
Bende cikmiuorBu çıkıyor demi
Reis bir günde ben deneyeyim senin şansına 20 ye 20 aldigin zaman hesabı ver bana ben bi deneyeyim. Geçen diğer forumda murat diye biri vardı 175 tl kasa verdi 600 e kadar çıktım kaybettik diğer gün hemen 175 attım çocuğa istersen ss de atabilirimBen şu an bi500 600 çeksem kendime gelecem önüme bakacam ama olmuyor😂 20 ye 20 alıyorum 150 ile giriyorum yine olmuyo 10 gunduf
Verecem kanka yarın yada pazar yaparız dediğini al sende ne ben zaten kaybediyorum 😂 ama senin etkinlikten kazanırsam ben deneyecem bu gece 😂Reis bir günde ben deneyeyim senin şansına 20 ye 20 aldigin zaman hesabı ver bana ben bi deneyeyim. Geçen diğer forumda murat diye biri vardı 175 tl kasa verdi 600 e kadar çıktım kaybettik diğer gün hemen 175 attım çocuğa istersen ss de atabilirim
Inşallah reis yani yanlış anlama 20 ye 20 alacan hesabı verecen ben deneyecem yani ha sen oynamışsın ha ben kaybedersek 20 gider bende geri onu karşılarım sorun yok yaniVerecem kanka yarın yada pazar yaparız dediğini al sende ne ben zaten kaybediyorum 😂 ama senin etkinlikten kazanırsam ben deneyecem bu gece 😂
Kanka lafı olmaz istersen kendi hesabından oyna benim sana güvenim varInşallah reis yani yanlış anlama 20 ye 20 alacan hesabı verecen ben deneyecem yani ha sen oynamışsın ha ben kaybedersek 20 gider bende geri onu karşılarım sorun yok yani
Kanka üst girecektim iyiki girmedim 😂😂
Bol sans afiyet olsunBenim kafam güzel siz takip edin
Ben ilk yarı gole girdimEyvallah hasan abi adanaspor yensin yeter bana kupon gelmezse de olur
Gelirmi varmı umudunBen ilk yarı gole girdim