önemli değil
parayı prizma'ya atacam 12'den sonra %100 freebet alacam kazanırsam görecem seni kumarbaz başkan. :d
önemli değil
Doğru söze ne hacetsankı rıdvan hergun tutturuyor kanka sende hep kayıpdasın
Hadi iyisin başkanım @kumarbazparayı prizma'ya atacam 12'den sonra %100 freebet alacam kazanırsam görecem seni kumarbaz başkan. :d
Dediğim gibi yapacam hergün 300 kar yaparsam zorlamam fazlasende para yatırma 1 ocaktan sonra sabret bak bıkere devamı gelırse sonra oynarsın parayla etkınlık koval paralar boşa gıdıyor
Daim olsun Kesene bereketbetyap çekimim 2.850tl.
20.53te cekim talebi verdim.
hesaba kaç dakikada geldiğini bilen ilk 5 arkadaşa 10tl cmt ile.
A) 1-6 B)7-13 C) 14-20 D)21-25
yalnızca sık olarak cevap verin.
son katılım saati 22.00.
teşekküler @Betyap Destek
Ekli dosyayı görüntüle 7651
300 karmı ıyı nasıl yapıcagını bulursan soyle bnede yapayımDediğim gibi yapacam hergün 300 kar yaparsam zorlamam fazla
Tamam kank maaşı alıp 200tl paparaya atayım soyleyecem sana sen yeter ki bana sağlam sitesoyle300 karmı ıyı nasıl yapıcagını bulursan soyle bnede yapayım
Ayın 4 de yazacam sana ozeldenben ne dıyorum sen ne para yatırma o 200de gıdecek yok ordan yok burdan yatacan ışte bıyerden
Genco sallanti da su anbetorder var ordan oyna ıstersen saglamdır genco vardı noldu
Benim dediğimde sıkıntı yok du ki kanki sonradan civittilarsen dedın bende ordan oynadım bıletlerde var zaten bıletler cekılışı olsun bırdaha oraya atmak ıstemıyorum zaten atmıcam
Aynnkazanırsak ayıp oluyor artık alıştık bu hasfta sondu ıddaya verıeln para ocak 1 den sonra yok para falan ıddaya yeter ac acıkta kalıyorum valla boyle
Tebriklerbetyap çekimim 2.850tl.
20.53te cekim talebi verdim.
hesaba kaç dakikada geldiğini bilen ilk 5 arkadaşa 10tl cmt ile.
A) 1-6 B)7-13 C) 14-20 D)21-25
yalnızca sık olarak cevap verin.
son katılım saati 22.00.
teşekküler @Betyap Destek
Ekli dosyayı görüntüle 7651