Evet bı gelsin açıklama yapsın bakalım belki geçerli bir nedeni vardıriyi bir arkadaş gibi dinlemeden kendisini yargılamayalım bence
Evet bı gelsin açıklama yapsın bakalım belki geçerli bir nedeni vardıriyi bir arkadaş gibi dinlemeden kendisini yargılamayalım bence
Aciklama yapmaz paylas numarasini spamlayalım kardeşim sal bana telefon numarasini sana yemin ederim degistirmek zorunda kalırGelsin burdayum ben aciklamasi ne acaba bakalim
Önce bi dinleyelim ne diyecekAciklama yapmaz paylas numarasini spamlayalım kardeşim sal bana telefon numarasini sana yemin ederim degistirmek zorunda kalır
Konuya girdi cikti aciklama yapsaydi basta yapardiÖnce bi dinleyelim ne diyecek
Yollayacam şimdi 3 gün bekledik seni tatava yapma@fiorino21 benim korner etkinligi parasi ne oldu ?
Biraz bekliyelim bakalim oba goreAciklama yapmaz paylas numarasini spamlayalım kardeşim sal bana telefon numarasini sana yemin ederim degistirmek zorunda kalır
PekiBiraz bekliyelim bakalim oba gore
Yav kardesim cinsmisin nesin neyin tavavasiYollayacam şimdi 3 gün bekledik seni tatava yapma
Forumda aktif konuya katılmıyor cidden iyi bir arkadaşiyi bir arkadaş gibi dinlemeden kendisini yargılamayalım bence
Adama hesap sorar gibi soru soruyon mk bide karsindaki mod uygun bi dille sorsanaYav kardesim cinsmisin nesin neyin tavavasi
Son gorulmelerde sikinti var aktif olmasanda aktif gösteriyor bekleyelim bakalım bugün bisey demezse suçludurKonuya girdi cikti aciklama yapsaydi basta yapardi
Peki kardesimSon gorulmelerde sikinti var aktif olmasanda aktif gösteriyor bekleyelim bakalım bugün bisey demezse suçludur
Yani demek ki cok guzel bi arkadasForumda aktif konuya katılmıyor cidden iyi bir arkadaş![]()