@Kanas34 in 50 tl sini almis sonra engellemiş bende yazdım gel açıklama yap diye beni de engelledidolandirma konusunu anlamadim takipte olmadiigim icin napti ?
@Kanas34 in 50 tl sini almis sonra engellemiş bende yazdım gel açıklama yap diye beni de engelledidolandirma konusunu anlamadim takipte olmadiigim icin napti ?
50 lira istedi attim cevrim yapmis bende isi gorulsun borcum cok dedi attim aam engleedi adam komple heryerden cbp vermedi buraya bi aciklama yapsin dedim oda yokdolandirma konusunu anlamadim takipte olmadiigim icin napti ?
kanıt varmı ?@Kanas34 in 50 tl sini almis sonra engellemiş bende yazdım gel açıklama yap diye beni de engelledi
Ilk sayfada kanas atmış resim beni de engelledi yazınca bende attım bir önceki sayfadakanıt varmı ?
Atsana whatsap konusmalariniDemir78 var paparadan mesajlari var wapsaptan var
Wapsap yazismalari var papara numarasina ttigim kanitlar var am dosya buyuk eklemiyor tlfdan atabilirimkanıt varmı ?
Whatsap konuşmaları ss kaldirir heraldeWapsap yazismalari var papara numarasina ttigim kanitlar var am dosya buyuk eklemiyor tlfdan atabilirim
Whatsap konuşmaları ss kaldirir heralde
Yeni kullanıcı adiyla gelebilir ama dimi serefsizkalıcı banlandı ...
Para attigimi teyitlemistim