50 tl ye 50 veren

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Abicim güvenilir değil mi atmayayım yoksa
At kardeşim site sağlam 3 saat 5 saat diye bişey yok etkinlik kazancına mahsus bi durum 14 kisi de de aynı mevzu var ama arkadaş 7 aylık galiba. Sen paranı yatır kazan eğer çekemezsen o zaman konuş. @Dan Bilzerian artık şansını zorlama ilk ve son uyarımdır.

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Kimseye burda siteler hakkında olmayan şeyi olmuş gibi konuşturmam bunu bilin ister sponsor olsun ister olmasın fark etmez. Biz burda sponsor olmayan bürolarda mağdur olan üyelerede yardımcı olduk. Sponsor olmadığı halde siteyi karalamaya kalkan üyeninde karşısında olduk. Site bir kural koymuşsa uyulacak 2x2 = 4 olduğu gibi. Yok kasam sıfırlanır yok bilmem ne tarzı ütopik konuşmalara giripte insanları yanlış yönlendirmenin manası yok herkese iyi forumlar

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kimseye burda siteler hakkında olmayan şeyi olmuş gibi konuşturmam bunu bilin ister sponsor olsun ister olmasın fark etmez. Biz burda sponsor olmayan bürolarda mağdur olan üyelerede yardımcı olduk. Sponsor olmadığı halde siteyi karalamaya kalkan üyeninde karşısında olduk. Site bir kural koymuşsa uyulacak 2x2 = 4 olduğu gibi. Yok kasam sıfırlanır yok bilmem ne tarzı ütopik konuşmalara giripte insanları yanlış yönlendirmenin manası yok herkese iyi forumlar
Bende olmayan birşeyi olmuş gibi gostermiyorum 24 saat kuralindan kimsenin haberi yoktu bile dogru seversin sen haksiz yere ban atmayi

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Seni sende olmayan efendilikle son kez uyarıyorum @Dan Bilzerian hala site hakkında olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye ve insanlarda farklı algı yaratmaya devam edersen bunun 2.bir uyarısı olmayacak

Olivering

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
prizmabete güvenebilirsiniz. zamanında 3k parayı 5 dakikada cektim paparayla ve ondan sonraki cekimlerimde 10 dakikayı gecmedi