Betyap var mı ki çevrimsiz bonusGüvenilir saat koyuyor kardesim yok 3 saat 6 saat 24 saat o koyuyor adama zamanin varsa 3 5 saat oyna yok zamanim dersen betyapi dene
Betyap var mı ki çevrimsiz bonusGüvenilir saat koyuyor kardesim yok 3 saat 6 saat 24 saat o koyuyor adama zamanin varsa 3 5 saat oyna yok zamanim dersen betyapi dene
İlk yatirima 100 tl iade var kupon guvenilirde yukluyorlar aninda yok ip mip demiyorlar bi deneBetyap var mı ki çevrimsiz bonus
At kardeşim site sağlam 3 saat 5 saat diye bişey yok etkinlik kazancına mahsus bi durum 14 kisi de de aynı mevzu var ama arkadaş 7 aylık galiba. Sen paranı yatır kazan eğer çekemezsen o zaman konuş. @Dan Bilzerian artık şansını zorlama ilk ve son uyarımdır.Abicim güvenilir değil mi atmayayım yoksa
Bende olmayan birşeyi olmuş gibi gostermiyorum 24 saat kuralindan kimsenin haberi yoktu bile dogru seversin sen haksiz yere ban atmayiKimseye burda siteler hakkında olmayan şeyi olmuş gibi konuşturmam bunu bilin ister sponsor olsun ister olmasın fark etmez. Biz burda sponsor olmayan bürolarda mağdur olan üyelerede yardımcı olduk. Sponsor olmadığı halde siteyi karalamaya kalkan üyeninde karşısında olduk. Site bir kural koymuşsa uyulacak 2x2 = 4 olduğu gibi. Yok kasam sıfırlanır yok bilmem ne tarzı ütopik konuşmalara giripte insanları yanlış yönlendirmenin manası yok herkese iyi forumlar
Prizma bet saglamda bana limit koymus yavprizmabete güvenebilirsiniz. zamanında 3k parayı 5 dakikada cektim paparayla ve ondan sonraki cekimlerimde 10 dakikayı gecmedi
zamaninda aga belli olmazprizmabete güvenebilirsiniz. zamanında 3k parayı 5 dakikada cektim paparayla ve ondan sonraki cekimlerimde 10 dakikayı gecmedi