1k mıydı yuhhh beee kayserili misin sen.Tamam öbür forumda demişti ki okanla bana akşam yaparız bsylerhanimis nerde akşamlar ojo kaç tane geçti
![]()
kusurluk bir durum yok kardeşKusura bakma @despara34
TM TM anladım seninde durumlar kötü neyse param olunca ödersin1k mıydı yuhhh beee kayserili misin sen.
Az önce bilsem sana 10 atmış 10 da bende vardi atardım uğraşırdın. Ama a.madrid 2.5 üstten guuummmTM TM anladım seninde durumlar kötü neyse param olunca ödersin![]()
![]()
Pahispub atcam bindeAz önce bilsem sana 10 atmış 10 da bende vardi atardım uğraşırdın. Ama a.madrid 2.5 üstten guuummm
Abi galatasaray düşmanlığı mi var sende 2 demesen kesin mac 1 - 0 2 - 0 biterdi 😅ilk kupon geliyor
Düşüncem için tesekkurlerArkadaşlar kasa 750 tl olunca 500 dağıtıma geçilecektir.Herkese bol şans
senden kupon özel olarak isteyeceğimBROOKLYN - DİNWİDDLEE 7.5 ÜST ASİST
MİNESOTA - TOWNS - 11.5 ÜST RİBAUND
CHİAGO - SATORANSKY 5.5 ÜST ASİST
İSTEYEN ARKADAŞLAR DEĞERLENDIREBILIR
@despara34 NBA KUPONU
Yurt insallhsenden kupon özel olarak isteyeceğim
Çok güzel masallahDeğerli arkadaşlar son zamanlarda etkinlik olarak paylaşıma dair iyiye dair ne varsa yapmaya özen gösteriyoruz.Hayat Paylaştıkça Güzel Felsemizi bizimle Paylaşan Entebet yeni sponsorumuz olarak iyi olan güzel olan ne varsa bizde taşın altına elimizi koyariz dediler ve bir proje gerceklestirdik.Uyelerimize haftada 2 defa ödül olarak nakit dağıtacağız tabi bu rolling etkinliğiyle olacak ayrıntıları paylaşacağım ilerleyen satlerde....