Forumuda üzerine yapalım mı kralŞimdi 25 versin geceler aydinlansin
Forumuda üzerine yapalım mı kralŞimdi 25 versin geceler aydinlansin
@Bities kankime canım feda 😂Eminmisin hahaha
sallıo işte kanka buluşsak birasını evde yapıp getirir cimriv ASEminmisin hahaha
kanka adam haklı verin paralarımızııı isyeannnnnForumuda üzerine yapalım mı kral
Vaay beee gaza mı getiriyon beni 😂😂sallıo işte kanka buluşsak birasını evde yapıp getirir cimriv ASSA:d
Lazio sen ıstanbul da mi oturuyon
Adam su kullanmıyo kanka su eksiğini birayla karşılıyo 😄😄@Bities kankime canım feda 😂
Napacan sen volkan demirelmisin evden mi aldıracanLazio sen ıstanbul da mi oturuyon
Kanka ben bira içerken karşıma diğer biraları koyuyorum o manzarayla içiyorum benim bira sevgimi kimse sorgulamasınAdam su kullanmıyo kanka su eksiğini birayla karşılıyo 😄😄
izmitli falanmısın ahahKanka ben bira içince doyuyorum d.dsadas benim besin kaynağım bira
Hoodda biri gece 2 de ankara da adres vermisti birilerini gönderdik aile oyle birini tanimiyor 😅😅Napacan sen volkan demirelmisin evden mi aldıracan
HahahaKanka ben bira içerken karşıma diğer biraları koyuyorum o manzarayla içiyorum benim bira sevgimi kimse sorgulamasınSADsad.
Ben teklifimi sundum gel sınırsız görecez 😂😂Kanka ben bira içerken karşıma diğer biraları koyuyorum o manzarayla içiyorum benim bira sevgimi kimse sorgulamasınSADsad.
Yok kanka bizim 7 kuşakta 7 farklı ilden :SADSAD. duramıoz yerimizde göçebe bi ailem varizmitli falanmısın ahah
Adres verenlerden e devlet çıktısı iste sahte adres olmasınHoodda biri gece 2 de ankara da adres vermisti birilerini gönderdik aile oyle birini tanimiyor 😅😅
ya kanka ikinizde mod oldunuz bi biranızı değil cipsinizi bile göremedik ayıptır bide sınırsız bira diyo ya :ASDSADç. Benim biralarıma çökersiniz siz d.Ben teklifimi sundum gel sınırsız görecez 😂😂
Ben bira içmem ne o öyle iç işe. Votka viski gerisi traşya kanka ikinizde mod oldunuz bi biranızı değil cipsinizi bile göremedik ayıptır bide sınırsız bira diyo ya :ASDSADç. Benim biralarıma çökersiniz siz d.
Hele gel istanbul a ordan atıp tutma 😂ya kanka ikinizde mod oldunuz bi biranızı değil cipsinizi bile göremedik ayıptır bide sınırsız bira diyo ya :ASDSADç. Benim biralarıma çökersiniz siz d.