Anladim knka canin saolsunvallaha yok dedim gibi işten ayrılmasam günlük 100 tl basıyordum
Anladim knka canin saolsunvallaha yok dedim gibi işten ayrılmasam günlük 100 tl basıyordum
Arka sokaklari bitirdinmi knkaBende kefilim yardımcı olan çıkar inşallah
senınde kanka ciddi yok olsa asla yok dememAnladim knka canin saolsun
Eyw knka bulunur inssenınde kanka ciddi yok olsa asla yok demem
Usta bets10dan cekim yaptim 24 sat icinde diyor gelirse yardimci olurumEyw knka bulunur ins
inşallah kardeşim söyle yapsa olmuyor mu olanı bir siteye atıp gerekli parayı yakalayıp cekseEyw knka bulunur ins
Kanka suresi ne kadar bununBeyler deneme bonusu çevirdim 100 TL yatırım yapmam lazım 52 TL destek olacak var mı
Yok kanka kahve yapıyorum 156 da kalmışım bi bölüm izleyip yatacam 😂😂Arka sokaklari bitirdinmi knka
neyle cekım yaptınUsta bets10dan cekim yaptim 24 sat icinde diyor gelirse yardimci olurum
Eyw reis paparami havalemiUsta bets10dan cekim yaptim 24 sat icinde diyor gelirse yardimci olurum
Kral onun da garantisi yok ki ya giderse.. bu arada işten ayrılmana da üzüldüm Allah yardımcın olsuninşallah kardeşim söyle yapsa olmuyor mu olanı bir siteye atıp gerekli parayı yakalayıp cekse
kanka 5 gün süresi var bonusumun bir el atarsan sevinirimUsta bets10dan cekim yaptim 24 sat icinde diyor gelirse yardimci olurum
4-5 gün varKanka suresi ne kadar bunun
Kanka bende herhafta sonu izlerdim ama forumlarda takilmajtan oek zaman ayiramiyorum birde indiriyorum tel sikinti pek hafiza yok 5-6 bolum eksigim var😁Yok kanka kahve yapıyorum 156 da kalmışım bi bölüm izleyip yatacam 😂😂
sagol kardeşim ama hiç birşeyin garantisi yok bulacagınında garantisi yokkii denemesi lazım en azından ama olsa yardımcı olurdumKral onun da garantisi yok ki ya giderse.. bu arada işten ayrılmana da üzüldüm Allah yardımcın olsun
20 attım az önce demin yattıkneyle cekım yaptın
Arkadas yardimci olucak knka4-5 gün var