üzüldm kardşim olsada yardımcı olsak20 attım az önce demin yattıkzorlamayacağım
üzüldm kardşim olsada yardımcı olsak20 attım az önce demin yattıkzorlamayacağım
Kanka ben belki 3 seferdir baştan izliyorum sıkıldıkça açıyorum baştan izliyorum canım sıkılınca yarıda bırakıyorum emret komutana geçiyorum öyle takiliyorumKanka bende herhafta sonu izlerdim ama forumlarda takilmajtan oek zaman ayiramiyorum birde indiriyorum tel sikinti pek hafiza yok 5-6 bolum eksigim var😁
Ares kuponumu20 attım az önce demin yattıkzorlamayacağım
Kanka benim favori dizilerim kurtlar vadisi 100. Bolumden itibaren 100 den altini izlemedim ustunu 2 kez bitirdimKanka ben belki 3 seferdir baştan izliyorum sıkıldıkça açıyorum baştan izliyorum canım sıkılınca yarıda bırakıyorum emret komutana geçiyorum öyle takiliyorum
Imkanim olsa sana yollardim suan malesef :/Beyler deneme bonusu çevirdim 100 TL yatırım yapmam lazım 52 TL destek olacak var mı
Zaman 1 haftaydi sanirim 4-5 gun varmishangi site bu zmanı yok mu
Kiziltepe mevzusu ne oldu reisImkanim olsa sana yollardim suan malesef :/
evetAres kuponumu
tm acele etmesin bulunur o yaaZaman 1 haftaydi sanirim 4-5 gun varmis
100 den altını izlemediysen çok şey kaybedersin. Kurtlar vadisi ÇAKIR varken güzeldi ah be ne racon keserdi.. Süleyman çakırı öldüren oyuncu filmde halit diye geçiyor onu taksimde yakalayıp dövmüşler çakırı öldürdü diye. Ondan sonra çakır dizide ölünce istanbulda çoğu camilerde sela okutulmuş kral adam Süleyman Çakır.Kanka benim favori dizilerim kurtlar vadisi 100. Bolumden itibaren 100 den altini izlemedim ustunu 2 kez bitirdim
Selena,akasya duragi,cennet mahallesi,aci hayat😃😃😃😂😂😂
Aykut abi duruma el attı aciklama yapti dolandirma vesaire yoktur diye kapattı konuyuKiziltepe mevzusu ne oldu reis
https://www.peswin21.com 7 gün süre var ben ilk günden çevirdim bir bak 100 yatırsam ödeme yapar mı sencehangi site bu zmanı yok mu
Ciddimisin kanka sen😀100 den altını izlemediysen çok şey kaybedersin. Kurtlar vadisi ÇAKIR varken güzeldi ah be ne racon keserdi.. Süleyman çakırı öldüren oyuncu filmde halit diye geçiyor onu taksimde yakalayıp dövmüşler çakırı öldürdü diye. Ondan sonra çakır dizide ölünce istanbulda çoğu camilerde sela okutulmuş kral adam Süleyman Çakır.
insanin zoruna gidiyor 500 tl kasa yapiyorum adama 100 tl atiyor attigim paralari geri yolla yoksa dolandirici diye baslik acicam diyor bunu diyende 30 yasinda adam acıyarak izledim sadeceKiziltepe mevzusu ne oldu reis
ödeme yaparrrhttps://www.peswin21.com 7 gün süre var ben ilk günden çevirdim bir bak 100 yatırsam ödeme yapar mı sence
Ugrasilmaz reis onla bosverrAykut abi duruma el attı aciklama yapti dolandirma vesaire yoktur diye kapattı konuyu
inşallah buluruzödeme yaparrr
Sikintili o zaten birde 10erdek10 var oda tam karektersizinsanin zoruna gidiyor 500 tl kasa yapiyorum adama 100 tl atiyor attigim paralari geri yolla yoksa dolandirici diye baslik acicam diyor bunu diyende 30 yasinda adam acıyarak izledim sadece
Onuda biliyorumSikintili o zaten birde 10erdek10 var oda tam karektersiz