Yine gelmezdi 100 mesaj aktif kişi yok yeni modbonus dağıtıryoruz deseler 1000 msj gelmişti garip
benn varı amaYine gelmezdi 100 mesaj aktif kişi yok yeni mod
görünen sayısına bak sen canını sıkma bonus olsa herkesin haberi olur biz bu işleri iyi biliriz denemesi bedavaYine gelmezdi 100 mesaj aktif kişi yok yeni mod
Ben canımı sıkmıyorum görünen sayısının yarisida Multi hesap dediğin gibi bonus kovalayan hesapgörünen sayısına bak sen canını sıkma bonus olsa herkesin haberi olur biz bu işleri iyi biliriz denemesi bedava
Kardeşim aynnbenn varı ama
şöyle eski günlere bir dönebilsekBen canımı sıkmıyorum görünen sayısının yarisida Multi hesap dediğin gibi bonus kovalayan hesap
İns döneriz yakındaşöyle eski günlere bir dönebilsek
@KuponBaz senin elinde unutma lütfenİns döneriz yakında
Nasıl elimde@KuponBaz senin elinde unutma lütfen
ben sana ne dedimki neyse boşwer kardeşim sen demek istediğimi anlamadın hadi bayBen canımı sıkmıyorum görünen sayısının yarisida Multi hesap dediğin gibi bonus kovalayan hesap
Anlatamadinben sana ne dedimki neyse boşwer kardeşim sen demek istediğimi anlamadın hadi bay
nereye hadi by daha yeni geldinben sana ne dedimki neyse boşwer kardeşim sen demek istediğimi anlamadın hadi bay
kardeşim senle tartışmaya giremem sen anadığın gibi devam et okAnlatamadin
işim varnereye hadi by daha yeni geldin
kouşuyorsunuz yeni modum ne tartışması eğer böyle fevri davranacaksan hiç konuşmayalımkardeşim senle tartışmaya giremem sen anadığın gibi devam et ok