kolay gelsşinişim var
kolay gelsşinişim var
Sen düzgün konuşmayı açıklama yapmayı tartışma saniyorsan girme muhattap bile olmakardeşim senle tartışmaya giremem sen anadığın gibi devam et ok
Ego tatmin ediyorkouşuyorsunuz yeni modum ne tartışması eğer böyle fevri davranacaksan hiç konuşmayalım
maalesefSen düzgün konuşmayı açıklama yapmayı tartışma saniyorsan girme muhattap bile olma
Tm kardeş boşver konuyu kirletmeyelimmaalesef
şey diyecem normal üyelikten mod olunca birşeyler mi değişiyor anlamıyorum ki insanlarda bir havalar falan Allah ıslah etsinEgo tatmin ediyor
Yaşamadım için bilmiyom torpilli mod oşey diyecem normal üyelikten mod olunca birşeyler mi değişiyor anlamıyorum ki insanlarda bir havalar falan Allah ıslah etsin
msj sayısına göre dediğin çok mantıklıYaşamadım için bilmiyom torpilli mod o
Evetmsj sayısına göre dediğin çok mantıklı
bak kendini çok akıllı sanıyorsun ama senle ugraşmam senden tek rica bana karşı bir şey yazmazsan sevinirimSen düzgün konuşmayı açıklama yapmayı tartışma saniyorsan girme muhattap bile olma
Sen bulunduğun yerden biraz konuşma üslubu öğren senle muhattap olursam kainat ,,,bak kendini çok akıllı sanıyorsun ama senle ugraşmam senden tek rica bana karşı bir şey yazmazsan sevinirim
Uyarma senbu gülüşünü sevmedin seni sonkez uyarıyorum
Sendeki bu ego varken yakında gidersinbu gülüşünü sevmedin seni sonkez uyarıyorum
gideirm gitmem seni ilgilendirmezde sen boş boş kelime oyunu yapmaSendeki bu ego varken yakında gidersin
Kendi başının etini ye bu saatten sonra yazmambak bir daha dersem kör .... senden uslup bilmem ne ögrenecek halim yok sana bana yazma diyorsam yazma