paylaştık uygula paranın altında kal
paylaştık uygula paranın altında kal
müthiş sistem abiSistem güzel
Ama sabırla gideceztaktik şu arkadaşlar 50 tl yi yok sayıyoruz
20 kuponyapacaz toplamda her kupon 1.50 olacak sekılde ister 5 ma. ister 2 maç yapın size kalmış
her kupon geldiginde gelen parayı 1.50 den oyun alıyoruz ve 20ci kuponda müthiş bir kasa oluyor
Aynn sistem guzelmüthiş sistem abi
yapalım bu sistemi ne dersiniz aynı maça oyun alalımAynn sistem guzel
Dedini ben deneyecem zaten günlük 5 maç bilsen 1.5 5 günde kasa ucaraynen ecele yokacele yani
![]()
Yapalım ben varımyapalım bu sistemi ne dersiniz aynı maça oyun alalım
kımse olmazsa 2miz yapalım bir maç sen bul bir bn toplam 1.5 üstü olsun katlaylım okYapalım ben varım
TM kardesim aynn öyle yapalım bir sen ver bir benkımse olmazsa 2miz yapalım bir maç sen bul bir bn toplam 1.5 üstü olsun katlaylım ok
tm bn eve gidip gelecem konsuuruzTM kardesim aynn öyle yapalım bir sen ver bir ben
TM kardesim konuşuruztm bn eve gidip gelecem konsuuruz
aynı benSana 10 tane 1.05 maç veriyim. En az 7 si yatar. O kadar iyiyimdir
Adaş biz bilmiyo değiliz herkez öyle biz her maça aliyoz ikisi gelse 1i yatar al ver yapiyoz bu sistemde acele etmeyelim inan 5gun de kasa ucarkesin bilirim diyen zaten parayı vurmuştur burada işi yok :d
bilmiyorum valla adaş ya ben kazanacağıma inanmıyorum artık oynamıyorum ondanAdaş biz bilmiyo değiliz herkez öyle biz her maça aliyoz ikisi gelse 1i yatar al ver yapiyoz bu sistemde acele etmeyelim inan 5gun de kasa ucar
Adaş şimdi hepimiz öyle sabretsek inan kazanacaz da biz 1gunde alalım diyoz dedin gibi aktif olan her maçı bilsek burda ne işimiz varbilmiyorum valla adaş ya ben kazanacağıma inanmıyorum artık oynamıyorum ondan
ben 1 günde alayım da demiyorum 1 saatte olsun bitsin diyorum bir türlü önüne geçemedim şu aceleciliğinAdaş şimdi hepimiz öyle sabretsek inan kazanacaz da biz 1gunde alalım diyoz dedin gibi aktif olan her maçı bilsek burda ne işimiz var