Guzel 150 tl ye oluyosa etkinligi beklemeyelim ben direk gidelimyaparız tabi iki tane sarı civciv buluruz ısıtırlar
Guzel 150 tl ye oluyosa etkinligi beklemeyelim ben direk gidelimyaparız tabi iki tane sarı civciv buluruz ısıtırlar
yok en fazla 10 rakam kapatırım benbaşkan 30 rakkamı kapa böylelikle parayı çevirmiş olursun
bi hafta krallar gibi yaşarızyok 2-3 bin lazım![]()
sen işini bilirsinyok en fazla 10 rakam kapatırım ben
2 3 bine ukranya da yasanir mi hem zaten kimlikle gidiliyor oyleyse hafta sonu rolling yapip uzamamak lazimbi hafta krallar gibi yaşarız
Cevrime hizli girde bitsin cevrim kasa guzel zaten kac kaldi cevrim![]()
rulet her zmn para vermez
sen alırsın başkan![]()
rulet her zmn para vermez
1tl yaklaşık 5 ukrayna parası ediyo. Daha bi kaç hafta önce arkadaş gitti geldi. çoğu şey ucuz diyo2 3 bine ukranya da yasanir mi hem zaten kimlikle gidiliyor oyleyse hafta sonu rolling yapip uzamamak lazim
15 bin ukranya paramiz olacak 3 bin tl ye valla cok guzel 15 bin 1 hafta yenir fiyatlar burdaki gobi bile olsa 15 bin ukranya parasi iyidir1tl yaklaşık 5 ukrayna parası ediyo. Daha bi kaç hafta önce arkadaş gitti geldi. çoğu şey ucuz diyo
gitmeye bişey yok gidilirBak aklima soktin simdi birikim yapmam lazim gitmek icin
Suan turkiye fiyatinda ukranya parasi olarak olsun yine gidilir gezilirsigaralar tl yle 10-12 liraymış votka çok ucuzmuş
Beylikduzune mi gidiyoruz 😂😂bunun ucak bilet masrafi orda harcama yapacagin seyler var tatile gidiyorsun turkiuede gibi tassarfulu olamayiz.gitmeye bişey yok gidilir
aynen vize , pasaport derdi yok. mis gibi atla git, gez , gel. gelirken alkol sigara depolayıp millet burda satıp uçak bileti parasını geri çıkartıyoSuan turkiye fiyatinda ukranya parasi olarak olsun yine gidilir gezilir
çekim verdim de sabaha ancak gelir bu limanbetCevrime hizli girde bitsin cevrim kasa guzel zaten kac kaldi cevrim
Ama bi hak vardir 1 tane 3 tane diyeaynen vize , pasaport derdi yok. mis gibi atla git, gez , gel. gelirken alkol sigara depolayıp millet burda satıp uçak bileti parasını geri çıkartıyo
zaten en büyük para uçağa gidiyoBeylikduzune mi gidiyoruz 😂😂bunun ucak bilet masrafi orda harcama yapacagin seyler var tatile gidiyorsun turkiuede gibi tassarfulu olamayiz.