Orana bakarım yukseekse başarım 2 saat önce 7.5/yakaladim canlı şahit var karılar dan hemdeMaç yokki
yokki olsaa yine yapardin😂
Orana bakarım yukseekse başarım 2 saat önce 7.5/yakaladim canlı şahit var karılar dan hemdeMaç yokki
yokki olsaa yine yapardin😂
Gormemis olabilirim de devlet meselesi gibi niye bahsediyosun birader . Sıkıntı yok mevzu para değil kimsenin parasında gözümüz yok . Sohbet te olmasını istediğim arkadaşları etiketledim o kadar .Bu adam etkinlik yapmicagini birden fazla söyledi forumda
Kardeşim tartışmadan devam etsek olmaz mı?Gormemis olabilirim de devlet meselesi gibi niye bahsediyosun birader . Sıkıntı yok mevzu para değil kimsenin parasında gözümüz yok . Sohbet te olmasını istediğim arkadaşları etiketledim o kadar .
Sen görme dedik yavwp den attigin kupon lari burdanmi paylaşiyorsun 😄😄
Nereye daIns kazanırsın Başkan hayırlı geceler 👍
Won duymak istiyorumSon uyucam
Sen benim soyledigimden neden bu sekilde algı yaratıyorsun tamsm kardeşim biliyorum görmedim vb gibi şeyler soylemek yerine apur sapur yorum atıyorsun özür dilerim kendi adıma senden lakin sunuda görüyorum ki burda kaç gündür herkes para konusu geçince direk savunma moduna geçiyor benim bildiğim duyduğum buyuklerimden çok doğru bir söz yarasi olan kocunur çok doğru gerçekten sanada iyi akşamlar özür diledim lütfen uzatma mesajima alıntı olarak bir cevap yazmaGormemis olabilirim de devlet meselesi gibi niye bahsediyosun birader . Sıkıntı yok mevzu para değil kimsenin parasında gözümüz yok . Sohbet te olmasını istediğim arkadaşları etiketledim o kadar .
Yatr sado biz cigarayi bıraktıkUmarım kazanırsınız bende yatıyorum sigarasız bu dünyaya daha fazla dayanamıyorumuyursam belki gecer
Bol şanslar dileriz dostum kazancin daim olsunSon uyucam
Dostum inan sende tartismasan bazen hakliyken seni haksız yaparlar mesela ben kaç kişi var etkinliğe almam sutlatdm onları adam bana kaç kuruşluk der ama para ister bu işe ne dersin boşver gerek yok tarsismaBol şanslar dileriz dostum kazancin daim olsun
Özür dilenecek birşey yok kardeşim sıkıntı yokSen benim soyledigimden neden bu sekilde algı yaratıyorsun tamsm kardeşim biliyorum görmedim vb gibi şeyler soylemek yerine apur sapur yorum atıyorsun özür dilerim kendi adıma senden lakin sunuda görüyorum ki burda kaç gündür herkes para konusu geçince direk savunma moduna geçiyor benim bildiğim duyduğum buyuklerimden çok doğru bir söz yarasi olan kocunur çok doğru gerçekten sanada iyi akşamlar özür diledim lütfen uzatma mesajima alıntı olarak bir cevap yazma
Lutfen devam edelimO
Özür dilenecek birşey yok kardeşim sıkıntı yok![]()
İlk kupon tek geldi kalan açıktaSa durumlar ne
İnanıyorum sen yaparsınİlk kupon tek geldi kalan açıkta
Bolsansİlk kupon tek geldi kalan açıkta