Reis sakin olun ne gerek var tartışmaya birbirinizi yok sayın olur biterHasan dostm bunun derdi nedir zorla ban dedirtecek ?
Reis sakin olun ne gerek var tartışmaya birbirinizi yok sayın olur biterHasan dostm bunun derdi nedir zorla ban dedirtecek ?
Tamamdır bekliyoruz bolsansDevam yav ne tamamı öyle varmı kaçmak zaten cekim gece yok
@lazio34 burda huzur bozan bar ben cikayim en iyisi bir daha da gelmiyim kitle konuyu kardeşim sorun bendeSevgili arkadaşlar lütfen biraz daha sakin ve kelimelerimize dikkat edelim. Etkinliğe odaklanalım
Milletin benle alıp veremediği nedir delikanlı olun verdiğim tüm sözü yerinde tutmadim mi bu zamana kadar@lazio34 burda huzur bozan bar ben cikayim en iyisi bir daha da gelmiyim kitle konuyu kardeşim sorun bende
Gerekli uyarılar yapıldı hocam merak etme takip ediyoruz sen etkinliğine ve konuna devam et lütfen@lazio34 burda huzur bozan bar ben cikayim en iyisi bir daha da gelmiyim kitle konuyu kardeşim sorun bende
Reis sakin ol libertad maçı mis gibi 2.5 üstMilletin benle alıp veremediği nedir delikanlı olun verdiğim tüm sözü yerinde tutmadim mi bu zamana kadar
Lütfen devam edelim @fiorino21 modumuzun belirttiği gibidir@lazio34 burda huzur bozan bar ben cikayim en iyisi bir daha da gelmiyim kitle konuyu kardeşim sorun bende
Abi seninle bir sıkıntımız yok çok şükür derdi olan varsa delikanlı gibi çıkar konuşur zaten niye şu ortam bozulsun kiMilletin benle alıp veremediği nedir delikanlı olun verdiğim tüm sözü yerinde tutmadim mi bu zamana kadar
Devam ama bu son 3.5 yamyam madem çok delikanlısın yorum yapma benle sorunun var numarami vereyim bu beni huzursuz edenler var ya ozelden para ister farklı niklerden para atmayimca kötü atinca iyisakin ol kardeşim devammm
Ama goruyosun sercan 3.5 senin gibi sevdiğim var onlar için etkinlik yapıyoruz arayi bozan varAbi seninle bir sıkıntımız yok çok şükür derdi olan varsa delikanlı gibi çıkar konuşur zaten niye şu ortam bozulsun ki
??Devam ama bu son 3.5 yamyam madem çok delikanlısın yorum yapma benle sorunun var numarami vereyim bu beni huzursuz edenler var ya ozelden para ister farklı niklerden para atmayimca kötü atinca iyi
Yani?????Tamam arkadaşlar sizden ricam sohbetinize devam etmeniz gerekli uyarıları siz daha yazmadan yaptım. Bol şanslar
Sohbetine ve konuna devam et kardeşim tekrarı olmayacakYani?????
Boşver dostm devam etsinler deşifre edecem merak etme
Kral sende uzatma işte modlar gereken açıklamayı yaptı gerek yok tantanaya etkinlige devam et sen keyfine bak.Ama goruyosun sercan 3.5 senin gibi sevdiğim var onlar için etkinlik yapıyoruz arayi bozan var
tamam kardeşimBoşver dostm devam etsinler deşifre edecem merak etme
Beni az çok tanıyan bilir kolpa değilim dagitacm dedimse her zaman dagittim bu arkds kim derdi neSohbetine ve konuna devam et kardeşim tekrarı olmayacak