O belli olmazsabah dagitimi yaparim z😃😃 limitin bitmesin
BOL ŞANS dostum seni niye alıntı yaptım bugün gör diye letabet felan diyordu biriKupon gelirse 20kisye 20 son fişek![]()
Ben artk bu fromda 3 ksiiyi kara listeye aldım surekli onları deşifre edecm merak etme o şikayeti bonus için kaldiranda takibe alınacakBOL ŞANS dostum seni niye alıntı yaptım bugün gör diye letabet felan diyordu biri
Aynen öyle.dostumBen artk bu fromda 3 ksiiyi kara listeye aldım surekli onları deşifre edecm merak etme o şikayeti bonus için kaldiranda takibe alınacak
Şimdiye kadar deşifre etmek huyim değildi ama artk insanlara böyle yapınca hoslarina gdiyir 3 ay önce adam letabet işin şikayet yazdi ben buna 50 attim bana dedi acil çocuklar hasta felan sorun değil dedim zaten birine para atinca o gelmz diyorum dusunceyle verririm ama adam ne yapsın sonra letabet şikayetini kaldırmış onlarda üye olmuş kaybetmiş sonra utanmadan inkar etti site bana diyor merak etmesinler adam rezil olduguni gosterdi sonra dedim 0 parayı da atAynen öyle.dostum
Sen niye hiç görünüyorsun hep mi burdasinCekbet
AnlamadımSen niye hiç görünüyorsun hep mi burdasin
Ooo abilerin güzeli, evet abi hep buradayım ama sen gelmiyorsunSen niye hiç görünüyorsun hep mi burdasin
Yok sen değil suat lazioAnlamadım
Aynen öyle yaptığı adamlık degilmkimse oŞimdiye kadar deşifre etmek huyim değildi ama artk insanlara böyle yapınca hoslarina gdiyir 3 ay önce adam letabet işin şikayet yazdi ben buna 50 attim bana dedi acil çocuklar hasta felan sorun değil dedim zaten birine para atinca o gelmz diyorum dusunceyle verririm ama adam ne yapsın sonra letabet şikayetini kaldırmış onlarda üye olmuş kaybetmiş sonra utanmadan inkar etti site bana diyor merak etmesinler adam rezil olduguni gosterdi sonra dedim 0 parayı da at
Oraya da 1 2 gündür giriyorum sen arada yine gelOoo abilerin güzeli, evet abi hep buradayım ama sen gelmiyorsun
Kac gun sonra 1 k 1 maca bakacm letabet sikayet yazana etkinlik yapacm o para orda kalmamaliAynen öyle yaptığı adamlık degilmkimse o
Benim duruyor 2 side yapmasanda sorun yok ama o aDilik ULAN şikayet acıyor adam para istiyor sen veriyon bir bonus niyetine şikayeti kaldiruor onun ben kalıbını ********mmKac gun sonra 1 k 1 maca bakacm letabet sikayet yazana etkinlik yapacm o para orda kalmamali
Çağlayanın gülüKupon ne durumda yav
Rezil oldu kavat bir de diyo site demiş ödemesini yaptık dedjm siteyee sor ne kadar odediniz 720 diyor eeebenim alck ne kadar 3900 diyor utanmadan