Abi ekran görüntüsü koyuyum biden ne yazacağım söylerseniz bende şikayet vara yaziyim
İnşallah senin için olumlu dönüş olur dostum@Fatalblowx ben o gece uyuyamadim 140 251 oran yaakaldm ve odemediler sinirim alt üst oldu peşini bırakmam mümkün değil
Onun pesindeyim zaten kendi menfeatim için değil en başından beri dedjm dağıtmak orda kalmasınSuatın bu çabası olurda ödeme gelirse dağıtıyımın peşinde yani
@lazio34 gerekeni yardımcı olsan isim biraz varAbi ekran görüntüsü koyuyum biden ne yazacağım söylerseniz bende şikayet vara yaziyim
Tmm atıyorum 1 dk@lazio34 gerekeni yardımcı olsan isim biraz var
@Noyann1967Bana denilen bu 720lira kasamizfda var al şikayeti kaldı kalani oderiz kaldırdim sonra her yerde engel attilar bana
Tıkla orada ss ler
Herhangi bir sorun yok kardrsim ben de ettim edenlerde oldu şimdiBu şikayetvardan hic anlamam şimdi şikayet yazdim telefonla e postam gözüküyor mu orda![]()
Ararlar simdi kaldir bonus yukluyelim diye yapiyolarmis ya oyleHerhangi bir sorun yok kardrsim ben de ettim edenlerde oldu şimdi
Oynalinan bazı siteler para vermeyince şikayet vara şikayet edersin edersin onlarda o firmaya iletiler
Yaparlar ama sakın geri tepke eğer üye değilseniz aramazlarArarlar simdi kaldir bonus yukluyelim diye yapiyolarmis ya oyle![]()
Ilk site acildiginda deneme bonusu almistimYaparlar ama sakın geri tepke eğer üye değilseniz aramazlar
Paramı ödemiyorlar, bu site dolandırıcıdır kimse oynamasın vbSsleri koydum şimdi başlık letabet paramı ödemiyor sonra ne yaziyim @lazio34
Kızin elimde 3gün icinde parayi yatirinSsleri koydum şimdi başlık letabet paramı ödemiyor sonra ne yaziyim @lazio34
Ben boyle yazdimSsleri koydum şimdi başlık letabet paramı ödemiyor sonra ne yaziyim @lazio34
Tamamdır saolBen boyle yazdim