Dikat etttim Tayland ligi hep öyle oluyor
Benimde ilk yarı 0.0 di kaldırıldıReis mac iptal mi ki acaba benim ki iptal değildi canlıdan kaldirilmisti
Bol sans abiBunu beklicrz 250 yapıp iki kisye 10 dağıtıp yatarız betcolarin boku çıktı arkds maç iotalda neden yarı devreye kadar oynatiliyor??
24 saat beklemezsin maç bitsin muhtemle yayın kopmuştur iletişim sağlanamıyırdur. Akşama doğru çözülür işinBekleme yani 24 saat beklersin 🤔🤔
Bakalım ama pek umut yok her yerde pend24 saat beklemezsin maç bitsin muhtemle yayın kopmuştur iletişim sağlanamıyırdur. Akşama doğru çözülür işin
inşallah24 saat beklemezsin maç bitsin muhtemle yayın kopmuştur iletişim sağlanamıyırdur. Akşama doğru çözülür işin
ARASTIRDINMI KESİNMİ İPTALLİptal oldu 24 işin yok bekle
Her yere baktım valla PendARASTIRDINMI KESİNMİ İPTALL
Sorun tamamen betcoda abi surekli yapiyorlar bunuKafam da sadece 1 soru isareti Taylan ligi bir tane daha vardı oda kaldırılmış acaba sorun Taylan ligindemi?
Kusura bakmayın küfür atacam betcoya ez kuzu diya betconum😖😖😖😖Sorun tamamen betcoda abi surekli yapiyorlar bunu
Kullanisli olmasa oynanmaz betcodan ama abi biraz digerlerine gore kullanisliKusura bakmayın küfür atacam betcoya ez kuzu diya betconum😖😖😖😖
Bol sans olsunBu kopon gelse 7 kisieye 10 yada 3 kişiye 25 tlEkli dosyayı görüntüle 3809
@Burak5678 küfür attım iyi betcoyaKullanisli olmasa oynanmaz betcodan ama abi biraz digerlerine gore kullanisli
Anlamadim abi@Burak5678 küfür attım iyi betcoya
Betcoya Kürtçe sovdumAnlamadim abi
Iyi yapmissin anlamazlar ama abi 😂Betcoya Kürtçe sovdum
İyi küfür etmişBetcoya Kürtçe sovdum