kumarbaz
Guest
aleyküm selamSelamün aleyküm![]()
aleyküm selamSelamün aleyküm![]()
Gule gule mustafaBu orus.pu çocuğunu.n anasını gotten si.keyim @suat2108 sen bi kahbe ürünüsün
Karakterini gosterdin herkes gördü çok şükür********* @suat2108 *****
Yapsinnoglum yapsın bilinçli sana bastım kufur hak ediyorsun kavat senin gibiler yüzünden etkinlik olmuyordu sırf ban yemem icin ban
Numaranı ver seni ne yapacağımi bilrmBu orus.pu çocuğunu.n anasını gotten si.keyim @suat2108 sen bi kahbe ürünüsün
Ben yedi kurtuldukYapsinnoglum yapsın bilinçli sana bastım kufur hak ediyorsun kavat senin gibiler yüzünden etkinlik olmuyordu sırf ban yemem icin ban
Numaranı ver seni ne yapacağımi bilrm
Sakin yavYapsinnoglum yapsın bilinçli sana bastım kufur hak ediyorsun kavat senin gibiler yüzünden etkinlik olmuyordu sırf ban yemem icin ban
Kuponuna bak sen onun gereğini ben yaptımBiraz erkekse numarasini versn bana benn ana babaya kufur atmadim atmamda onların günahı ne picse
Benimde yaptigim etkinkiklerin altında aynı şeyleri yapmıştı karaktersizin biri işte takmaYapsinnoglum yapsın bilinçli sana bastım kufur hak ediyorsun kavat senin gibiler yüzünden etkinlik olmuyordu sırf ban yemem icin ban
Yeni mi attikupona odak
4 0 dk 65
evtYeni mi atti
Ede bak gelde kızma 3 oldu yapıyorBenimde yaptigim etkinkiklerin altında aynı şeyleri yapmıştı karaktersizin biri işte takma
Yoksay butonuna bas ben öyle yaptım yorumlarını görmüyorum onunEde bak gelde kızma 3 oldu yapıyor
Macı izleseydin bu bahsi almazdin kardesim63 e kadr 3.0 di üst üste mi atti