Ve daha sakin millet birbirini daha cok taniyabiliyorBurası her anlamda daha güzel emin ol herkes eşit orda adam kayırma çok oluyor cidden bazı kişiler kendisinin sanıyor orayı
Ve daha sakin millet birbirini daha cok taniyabiliyorBurası her anlamda daha güzel emin ol herkes eşit orda adam kayırma çok oluyor cidden bazı kişiler kendisinin sanıyor orayı
Tamamda kardeşim o zaman demeyecek dagiticam. Bu konuda hakli o arkadaşlar bekletmek zorunda değil. 10 K GELMIŞ ZATEN DAGITABILIR.Valla bı burasi kaldı sessiz sakin burayada dolusmaz inşallah o şahıslar adam 28 bin TL tutturmuş gordunmu hoodda millet sanki adamın onlara borcu varmış gibi para ver hadi dağıt abi adam vermek zorunda mı size para millet kafayı yemiş ya yemin ederim çekim paylaş bonusu almaya korkar oldu millet adam 100 TL çekmiş adama hemen para istiyorlar
hemşerim bana sevinmedinmi@fiorino21 @lazio34 mod olmalarına okadar sevindim ki yemin ederim kendim olmuş gibi 2 side sevdiğim insanlar hooddayken
Hemşerim hoodda adın neydihemşerim bana sevinmedinmi
b. ustası 😃Hemşerim hoodda adın neydi
Hadi be hahaha aga hepimiz burdayiz bir boss eksik 😁😁😁b. ustası 😃
O da geliyor arada 😂Hadi be hahaha aga hepimiz burdayiz bir boss eksik 😁😁😁
arada degil işinden zaman buldukça 😃O da geliyor arada 😂
Biz issiziz😂arada degil işinden zaman buldukça 😃
işsizim bana iş lazım 😂 😂Biz issiziz😂
Is yok😂işsizim bana iş lazım 😂 😂
ah ahIs yok😂
yurt dışında bir ülkede yaşayacam ilerde maalesefIs yok😂
Reis yanlis anladim o zaman ben parantez icinde yazdiklarini kendime soylenmis gibi hissettim@Burak5678 ben size dolandırıcı demedim hoodtan gelenlerin birkaçı dedim dostum ki zaten hoodtan gelenlerde sorun cıktı o demirmidir nedir hoodtan gelmedimi? Ben ona dedim
hosbulduk 🤗Hoşgeldin 😂
ha ne 😂😂😂
diğer forumda takılıyordum burda kızları seevmiyorlar😅Hosgeldin nerelerdesin😊😊