daha yazamazsın kı zaten @kumarbaz ban atacak sana şimdi daha uyarmıcam dmiştiNeyse yazmiyorum![]()
daha yazamazsın kı zaten @kumarbaz ban atacak sana şimdi daha uyarmıcam dmiştiNeyse yazmiyorum![]()
Neyse yazmiyorum![]()
banlandı 🙂🙂 2. olmaz demiştimbu tip karaktersizlerın forumda ne işi var anlamıs değilim adam galıba admınlere küfür edecek o zaman banlanacak anlamıs değilim
@kumarbaz a laf eden olursa söyle aklını alırım o deyyusunbu tip karaktersizlerın forumda ne işi var anlamıs değilim adam galıba admınlere küfür edecek o zaman banlanacak anlamıs değilim
adamsınbanlandı 🙂🙂 2. olmaz demiştim
hak eder aga cansınherkes 1 kere uyarıyı haketmezmi @fabri1903
ne alaka knka ben hoodda adamın nickini bile bilmiyomniye hood da sende satasıyodun @kumarbaz a
b. ustasıne alaka knka ben hoodda adamın nickini bile bilmiyom
ala ala o sen misin lab. ustası
he 😃😃ala ala o sen misin la
yaaa ben biliyorum işteala ala o sen misin la
vay be içimizde sessizce yasıyormus
kardeşim ben laf felan etmedimburda herkes @kumarbaz ın kankası hood dayken herkes adama laf ediyodu ah ulan bu insanlar nasıl insanlar anlamış değilim
senın değerini 4 5 üye 1 admin 1 moderatör biliyodu başka da kimse bilmiyodu burda da moderatörsün diye nankör bu insanlar aga kımseye guvenme
seni çıkaramadim 😃😃senın değerini 4 5 üye 1 admin 1 moderatör biliyodu başka da kimse bilmiyodu burda da moderatörsün diye nankör bu insanlar aga kımseye guvenme