Aynen modum.ne güzel argosuz işte bu 🙂
Aynen modum.ne güzel argosuz işte bu 🙂
Bilmem oyle siteler adamina gore muamele yapiyor ben sevememedim 150 tl keyildim dahada atmam imzabet ares cosmobet devam ederim2 gun once 390 cektım hemen odediler kusura bakma ama siteler salak degil elbet birseyi yanlıs oynuyonkı ödemiyorlar
Etkinliğe katılabilisiin kazan al ama lanli gelmeSende benle küfürsüz konuş yeter.
Cosmobet mi??Bilmem oyle siteler adamina gore muamele yapiyor ben sevememedim 150 tl keyildim dahada atmam imzabet ares cosmobet devam ederim
Kardeşim tamam ilk defa senle öyle konuştum sen bana hep küfür ettin.Etkinliğe katılabilisiin kazan al ama lanli gelme
Valla suatim ben 20 tl cekim paylas bonusuyla 200 cektim trink yatirdilar bende sastim ama 500 e kadar o sitede oynuyorum yaniCosmobet mi??
Aman aman via bnden uzak olsun cehenneme direk olsunHiçbir site 50 tl için kendını kotuletmez kuralları vardır her sitenın dogru oyna oderler paranı
Sana en iyi site tavsiyem BetAsus promosyonlari bol çekim hizi süper cekim paylas bonusu 50 tl freebet.Aman aman via bnden uzak olsun cehenneme direk olsun
Betasus cok iyide sanssizim o sitedeSana en iyi site tavsiyem BetAsus promosyonlari bol çekim hizi süper cekim paylas bonusu 50 tl freebet.
Valla 5 tl cmt ile cekip cekim paylaş freebetiyle 480 cekmistim.Betasus cok iyide sanssizim o sitede
JsjdjdjfValla 5 tl cmt ile cekip cekim paylaş freebetiyle 480 cekmistim.![]()
Almadiysan alsana 5 tl cmt yatir 1.40 olan bi maca bas gelirse cek 7 tl forumda paylaş cekimi mail at hemen ekliyorlar.Jsjdjdjf
Aresbet hesabi olabn varmi guvenilir biriAynen modum.![]()
Var kardeşim.Aresbet hesabi olabn varmi guvenilir biri
Noldu ki ?Aresbet hesabi olabn varmi guvenilir biri
Hadi bakalım bol şans.Gelirse 40 TL dagitlck
Gelicek insGelirse 40 TL dagitlck
Tesekkur ederim suatimGelirse 40 TL dagitlck