Milleti dolandirmaya calisiyor utanmadanGerek yok sagolun size kolay gelsin beyler
Milleti dolandirmaya calisiyor utanmadanGerek yok sagolun size kolay gelsin beyler
Kanıtın bile yok sahsen ben inanmadimGerek yok sagolun size kolay gelsin beyler
Net yalan!!!Kanıtın bile yok sahsen ben inanmadim
kendinle karistirmaMilleti dolandirmaya calisiyor utanmadan
Kardeş uzatma kanıtın hani?Kes dürzü kendinle karistirma
Raporlayin şu sahtekarıKes dürzü kendinle karistirma
Ben sana nerden atacam kanka limitin yoksa 😂Kesene bereket benim papara limitim yok kanka mahoniye atsan olur mu onunda izniyle
Sorun yok kanka atarsın siteye giderse gider arese girebilriiz istersen 10 koyarsan sen deBen sana nerden atacam kanka limitin yoksa 😂
Hocam bana atsın ortak 20 ye 20 alalım biryerden ortak biseyler yapariz olmaz mi?Kesene bereket benim papara limitim yok kanka mahoniye atsan olur mu onunda izniyle
Hâ o arkadaşla yapacaksan kolay gelsin sizeSorun yok kanka atarsın siteye giderse gider arese girebilriiz istersen 10 koyarsan sen de
@ismailll17 buyur kanka bulundu aranan kanHocam bana atsın ortak 20 ye 20 alalım biryerden ortak biseyler yapariz olmaz mi?
Yok kanka bende 20 var ben kendim yapacam zaten siz yapinHâ o arkadaşla yapacaksan kolay gelsin size
Kim ettiküfür yasakti galiba 🤔
Hocam sadece küfür olsa neyse bide dolandırmaya calisiyor banladin mi bas sinirsiz bani şunaküfür yasakti galiba 🤔