La ben sana ypacagimi biliyorum ama burda değil.Lan oğlum cem uzan jet fadıl bide sen
La ben sana ypacagimi biliyorum ama burda değil.Lan oğlum cem uzan jet fadıl bide sen
İllaki benimi dolandırmalı. Sor bakalım kaç kişinin yerine hesap açıp ödülünü almış. Kaç tane multiyle yakalanmış. En son yine ben yakalamıştım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı yapalımSeni mi dolandırdı
Çetin canpolat dolandırıcıların ağ babasıLa ben sana ypacagimi biliyorum ama burda değil.
Kardeş ben o kadar tanımıyorum adamı soru sordum sadece sana bilelim diyeİllaki benimi dolandırmalı. Sor bakalım kaç kişinin yerine hesap açıp ödülünü almış. Kaç tane multiyle yakalanmış. En son yine ben yakalamıştım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı yapalım
Bekle su bonushood acilsin yeterki bekle.İllaki benimi dolandırmalı. Sor bakalım kaç kişinin yerine hesap açıp ödülünü almış. Kaç tane multiyle yakalanmış. En son yine ben yakalamıştım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı yapalım
Burda yapmayacam şu forum bi acilsin.Burda yapmayın bari beyler
Hadilan dolandırıcıBekle su bonushood acilsin yeterki bekle.
Sakin agaBurda yapmayacam şu forum bi acilsin.
Goreceksin bebeHadilan dolandırıcı
Ben bir kere etkinlik kazandım anında 3 4 tane mahoni adında multi hesabim acildi😂😂😂Eski kemalist yeni isyankar o arada 50 tane multi ile hesap açıp etkinlik kovalar ayrıca insanların hesaplarına yakın nick açıp ödülleri toplar namı diğer çetin canpolat
İşte biri kesinlikle çetin canpolattır sonra yavuz sk bide bunlar şirketBen bir kere etkinlik kazandım anında 3 4 tane mahoni adında multi hesabim acildi😂😂😂
Benimde 2 kere multim acilmisti etkinlik sonrasi😃İşte biri kesinlikle çetin canpolattır sonra yavuz sk bide bunlar şirket
Dur koyamHele sen şu resmini bidaha koy hatirlayacam.![]()
Eyvallah👏👏👏Seni de hatirladim
Resim tamam pampaHele sen şu resmini bidaha koy hatirlayacam.![]()
Sen en son etkinlik falan yapiyordun😂Eyvallah👏👏👏