tanınıyormuşBen tanıyorum kardesim ama destek atacak kurusum bile yok malesef
Eyvallah kardesim yinede sagol.Ben tanıyorum kardesim ama destek atacak kurusum bile yok malesef
Çok yanlış bir zamanda açtın konuyu kanka herkes birbirine şüpheli yaklaşıyorHadi beyler yardımcı olacak yokmu ?
@supi61 arkadaşa kömür yok mu kömürEyvallah kardesim yinede sagol.
Aynen hahahah suphelenen varsa whatsapp gelsin.Çok yanlış bir zamanda açtın konuyu kanka herkes birbirine şüpheli yaklaşıyor![]()
bos nickli bir abi vardı o hiç görünmüyorHadi beyler ohoo yokmu yardımcı olacak bi robinhood üyesi.![]()
Aynen bonushoodun acilmasini bekliyo o la o kadar aktif kisi var millet benim konuya girmeye korkuyobos nickli bir abi vardı o hiç görünmüyor
dimi yaniAynen bonushoodun acilmasini bekliyo o la o kadar aktif kisi var millet benim konuya girmeye korkuyo![]()
Bu arkadaş aynı konuyu 3 4 gün önce bonushood ta da açmıştı ordan biliyorumdolandirmalara dikkat edin arkadaşlar diğer forumdaki isimleri kullanıp dolandirmaya çalışan insanlar olucak...
şu an tam da yeri burası kim kimdir belli deil o yüzden zaten kimse yanaşmıyor @ISYANKARdolandirmalara dikkat edin arkadaşlar diğer forumdaki isimleri kullanıp dolandirmaya çalışan insanlar olucak...
Benim isyankar olmadigimdan suphelenen varsa buyursun gelsin.dolandirmalara dikkat edin arkadaşlar diğer forumdaki isimleri kullanıp dolandirmaya çalışan insanlar olucak...
🙄🙄Veririler merak etme birazdan gelirler![]()
Isyankar reisss😂
Efendim sen kimsin isimden cikaramadim.Isyankar reisss😂
aha valla seni tanıyorIsyankar reisss😂