14 az mıKorner özel ilgi alanımHerkese Bol şanslar. Belçika ligi demek bol korner demek
14 az mıKorner özel ilgi alanımHerkese Bol şanslar. Belçika ligi demek bol korner demek
Ben biraz msj çalışayım😀😀Antwerp - Gent
Başlama saati 22.30
Son katılım 22.15
Katılım şartı 300 mesaj
Herkesin tek tahmin hakkı var
Maçta kaç korner olur ?
Kazanan 3 kişiye 20tl cmt. Kazanan kişi sayısı 3 den fazla ise çekiliş yapılır, 3ten az ise katılanlar arasından liste ile çekiliş yapılıp sayı 3 e tamamlanır. Herkese bol şans.
14 olurAntwerp - Gent
Başlama saati 22.30
Son katılım 22.15
Katılım şartı 300 mesaj
Maçta kaç korner olur ?
Kazanan 3 kişiye 20tl cmt. Kazanan kişi sayısı 3 den fazla ise çekiliş yapılır, 3ten az ise katılanlar arasından liste ile çekiliş yapılıp sayı 3 e tamamlanır. Herkese bol şans.
13 korner olurAntwerp - Gent
Başlama saati 22.30
Son katılım 22.15
Katılım şartı 300 mesaj
Maçta kaç korner olur ?
Kesene bereket abi😊
bol sans herkese diyelim sayın mod um@sawas8080 @lossday @ismailll17 ve @ISYANKAR 8 korner ile doğru tahminde bulundu bu 4 arkadaş arasında çekiliş yapılacak
Ayrıca sen etkinliğe katıldın ve 14 korner dedinbol sans herkese diyelim sayın mod um
onu sonradan gördüm mod um ya insanlık hali yanıldım kızmaaaAyrıca sen etkinliğe katıldın ve 14 korner dedin