Arkadaşlar yorkbet sizce nasıl ???

Seren255

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
2 gün önce yorkbete geçiş yaptım arkadaşlar betco alt yapısı falan var dün 570 ₺çekim yaptım gönderdiler bugün almanya maçı için 1000₺yatırmayı düşünüyorum sizce yüksek kazansam ödrlermı

kumarbaz

Guest
ne gerek var güzel siteler varken :) parani kesin alabileceğin sitelere at bu aralar güven olmaz

stastemir

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
2 gün önce yorkbete geçiş yaptım arkadaşlar betco alt yapısı falan var dün 570 ₺çekim yaptım gönderdiler bugün almanya maçı için 1000₺yatırmayı düşünüyorum sizce yüksek kazansam ödrlermı
Çok bilgim yok,birşey diyemem ama 1.000 tl için daha sağlam sitelere at bence.

Seren255

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
geçen hafta 18 bin çeken olmuş forumda gördüm bakalım ya güvendik yatırdım bilgilendirirm sizide bence sıkıntı olmaz gibi

terry50

Guest
her sıteye guvenılmez onune geeln sıte acıyorlar

terry50

Guest
sızde guvenmeyın hemen yenı olan sıteye o kadar saglam yerler var ordan oynayın

Seren255

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
yeni değilmiş site 2017 2018 den beri şikayetler bulunuyor memnunıyet oranı çok iyi bakalım attık bintl

terry50

Guest
sitelerde yazan olumlu yorumların kendılerı yazmadkıları ne malum emınmısnız

Seren255

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Şikayet vardaki olumlu geri dönüşlerden bahsettim site kendisi olumsuz yorum yaparak sonradan memnunıyetını ıfade etmez herhalde :)) diğer sitelerden %30 daha fazla şikayet var memnunıyetı ondan dıyorumn

terry50

Guest
yhu boşverın o siteyı bu sıteyı saglam yer bulun ordan oynayın zormu bu kadar ne oldugu bellı olmayan yerden bahıs yapamyın