Whatsap üzerinden eski yeni deneme bonusu veriyordu alsanaYok mu hiç yatırımlı deneme bonusu falan çevirelim yarın çekeriz 😂
Whatsap üzerinden eski yeni deneme bonusu veriyordu alsanaYok mu hiç yatırımlı deneme bonusu falan çevirelim yarın çekeriz 😂
Tumbetin aktif üyesiyim😂Kardo tumbeti unutmusundur
Yemin ediyorum kral site hicbi cekimim gecikmediTumbetin aktif üyesiyim😂
Maillere bak geçen forvetbet bana 10 TL bonus yuklemistiTumbetin aktif üyesiyim😂
Bende seviyorum dur bakıyım puanım birikmiş mi hiç puan şeysi vardı onunYemin ediyorum kral site hicbi cekimim gecikmedi
Tumpuana bak bakimBende seviyorum dur bakıyım puanım birikmiş mi hiç puan şeysi vardı onun
3 TL bile yeterBende seviyorum dur bakıyım puanım birikmiş mi hiç puan şeysi vardı onun
Hahahaha 70 krş çıktı 4rolls atıyım belki gelir 😂3 TL bile yeter
Rulet kırmızıya basHahahaha 70 krş çıktı 4rolls atıyım belki gelir 😂
2 el ustuste kırmızı atarHahahaha 70 krş çıktı 4rolls atıyım belki gelir 😂
2.8 kuruş yeter NBA ye2 el ustuste kırmızı atar![]()
Tıırtt reel rush çevirdim gitti 😂2.8 kuruş yeter NBA ye
Holigan bana 10 spon verdi geçen yatirimdaTıırtt reel rush çevirdim gitti 😂
Reel rush yaptım 24 TL geldi süper slot o ya hep veriyoHoligan bana 10 spon verdi geçen yatirimda
Sevdiğim slotlar var arada atıyorum Narcos var, blood suckers var wild wild west zevkli ama kazanırsan 😂Reel rush yaptım 24 TL geldi süper slot o ya hep veriyo
Tuttur da 1 TL var bankada 4.85 TL atım dedim 3 TL kesiyor hesapta 2.85 olur yine yapamiyos oyunSevdiğim slotlar var arada atıyorum Narcos var, blood suckers var wild wild west zevkli ama kazanırsan 😂
Bets10 a gir tahmin bileti ile toto yap belli olmaz ben geçen hafta 1000 TL almıştımSevdiğim slotlar var arada atıyorum Narcos var, blood suckers var wild wild west zevkli ama kazanırsan 😂
Betson yıllar evvel açmışım hesap benim adım Batuhan, hesap isminde Selçuk yazıyor Selçuk kim ak 😂😂Bak 2. Oldum
Varmı biletBetson yıllar evvel açmışım hesap benim adım Batuhan, hesap isminde Selçuk yazıyor Selçuk kim ak 😂😂