Seni çok iyi guldurcem lan insallahLan konuşma bos herif sana bisey diyen oldu mu sen beni tahrik ediyosun sana mi soracam gülüp gulmeyecegimi
Seni çok iyi guldurcem lan insallahLan konuşma bos herif sana bisey diyen oldu mu sen beni tahrik ediyosun sana mi soracam gülüp gulmeyecegimi
Benim kamil hood daki sifatsiz senmisinMaraşlı mustafa senmisin
Sen bisey yapamazsin bos herifin tekisin lafinin arkasinda dur yorum yapma banaSeni çok iyi guldurcem lan insallah
Ağlama koçum burası hood degilAdmin mustafan34 banla lütfen sanırım diğer tarafta banlattim burda da banlansin küfür küfürlü içerik hepsi var
Mustafa seni unutmadım araştırmanı yapıyorum bu arada görüşücezsenleBenim kamil hood daki sifatsiz senmisin
Numaram var sende boş yapmaMustafa seni unutmadım araştırmanı yapıyorum bu arada görüşücezsenle
Kardesim bos herifin teki o muhattap olma bosuna anlamazMustafa seni unutmadım araştırmanı yapıyorum bu arada görüşücezsenle
Oğlum kimin boş olup olmadigini aynaya bak anlarsın o kamil de numaram da var adresimde sende boş yapma şimdi susKardesim bos herifin teki o muhattap olma bosuna anlamaz
Git sigara parasi iste herkesten hadi yorumlardaOğlum kimin boş olup olmadigini aynaya bak anlarsın o kamil de numaram da var adresimde sende boş yapma şimdi sus