Sacma sapan bir etkinlik. 50 tl yatıracam, 20 frespin alacam. Bide sonuna yatirim yok yazmişAxessbet ile birlikte herkese 20 Freespin Veriyoruz!
**Kurallar
1- Bizi Twitter'de Takip et
2- RT'le + Fav'la + 3 Arkadaşını etiketle
3- Birden fazla hesaptan yorum yapmak yasak
4- Doğru fotoğrafı yorumda kullanıcı adinla birlikte yaz !
**Çevrim Şartı
Axessbet ile Logoyu yerleştir 20Freespini kap etkinliğine tüm forum üyelerimiz davetlidir.
Etkinliğe katılmak için Axessbet15.com ' a 50 TL yatırmanız gerekmektedir. Yatırımınızı yaptıktan sonra Axessbette'ki kullanıcı adınız ile birlikte Axessbet logosunu doğru şekilde yerleştirdiğinizi gösteren Ekran Resmini , Forum Sayfamızda bulunan etkinliğimizin altına yorum olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kazanan üyelerimizin tarafına 20Freespin 05.05.2020 00:00 saatlerinde OTOMATİK OLARAK aktarılacaktır.
Alınan 20Freespin ve Spinden gelen kazancı VİDEO SLOT NETENT oyunlarında 3 katı kadar çevirdikten sonra maksimum 250 TL olarak çekim yapabilirsiniz. Çekimde herhangi bir YATIRIM ŞARTI YOKTUR !!!
Daha önce Spin veya Freebet almış ve almamış olan herkes katılım yapabilir....
Ekli dosyayı görüntüle 14228
Siteye yatırım yaptınız mıSonuç neden hala aciklanmadi
Ben yatırım yaptım bu foruma ne oldu böyle takdir ettiğim ilk 3 forumdan biriydi ne kalebet eklendi ne bu açıklandıSiteye yatırım yaptınız mı
Hocam yatırım yapanlar kullanıcı adını yazsın dedik kimse yazmadi. Kalebet freebetleri eklendi son 2 işlemi bonus olanlara verilmedi. Geri kalan herkese eklendiBen yatırım yaptım bu foruma ne oldu böyle takdir ettiğim ilk 3 forumdan biriydi ne kalebet eklendi ne bu açıklandı
@Capone
Cvp bile vermiyorsunuz
Yatırım yapanlar konu altına kullanıcı adınızı yazmanızı istedim. Kimse bu şekilde katılım sağlamamış. Bu konuda bir sorun görmüyorum bizim açımızdanBen yatırım yaptım bu foruma ne oldu böyle takdir ettiğim ilk 3 forumdan biriydi ne kalebet eklendi ne bu açıklandı
@Capone
Cvp bile vermiyorsunuz
Yatırımım varYatırım yapanlar konu altına kullanıcı adınızı yazmanızı istedim. Kimse bu şekilde katılım sağlamamış. Bu konuda bir sorun görmüyorum bizim açımızdan
Benim son işlem yatırım kalebet eklenmemiş alperbalHocam yatırım yapanlar kullanıcı adını yazsın dedik kimse yazmadi. Kalebet freebetleri eklendi son 2 işlemi bonus olanlara verilmedi. Geri kalan herkese eklendi