lazio34
Guest
Birbirinizi sevmiyorsunuz eyvallah, yoksaya basın görmeyin birbirinizi kesin çözüm
Bekliyor olucam balım her zaman kapım açıkİstanbul'a geldiğimde ilk senin yanındayım şimdi sus konuyu bozma
Tmm aga sende daha tahrik etme lütfen@BabanınOgluKemal kardeşim pay isticek biraz fazladan ver kölen olsun))
Modum küfür @lazio34Lan bı s.g işine bak
Özelden uyardım. Ama konuyu kapatın artık bence adamın konusuna ayıp oluyorModum küfür @lazio34
Doldursanaaa çiçeğimNe boş yaptın gece gece
Kafatasının içi boş Kartal'da dolaşmaya devam et koçum geldiğimde doldurrum merak etmeDoldursanaaa çiçeğim
Oyyy kıyamammmm beni ziyaretemi gelicen senn gel gell beklerimKafatasının içi boş Kartal'da dolaşmaya devam et koçum geldiğimde doldurrum merak etme
Philadelphia macinimi izliyorsunYarım saat yoktuk nolmuş burda
Yarım saat yoktuk nolmuş burda
İkinizde sevdiğim arkadaşlarımsımız kaçıncı diyişim kapatın artık konuyu. Varsa bi derdiniz özelden konuşun. Konu sahibine ayıpKafatasının içi boş Kartal'da dolaşmaya devam et koçum geldiğimde doldurrum merak etme
Philadelphia macinimi izliyorsun
İkinizde sevdiğim arkadaşlarımsımız kaçıncı diyişim kapatın artık konuyu. Varsa bi derdiniz özelden konuşun. Konu sahibine ayıp
Arkadaşım konuya balıklama atlayıp beni tahrik ediyor onu uyarİkinizde sevdiğim arkadaşlarımsımız kaçıncı diyişim kapatın artık konuyu. Varsa bi derdiniz özelden konuşun. Konu sahibine ayıp
@lazio34 kirvem konuya kilit atsana bu ne gece gece ne tartışmasına başlamışlar