Hiç girmelavine e sayı açmamışlar asist ve ribaund açmışlar
Hiç girmelavine e sayı açmamışlar asist ve ribaund açmışlar
Beni şu düşündürüyor. Raptors savunmada kesebilir wizardsı ama wizarda savunması acayip leş total üst daha mantklı geldi. Onuda katarız araya maç saati yaklaşsınBol şans washington team1 109.5 üst bence daha sağlam
Gidişat belli eder tabi ama ben was diyince takım üstüne giderim totel geneldeBeni şu düşündürüyor. Raptors savunmada kesebilir wizardsı ama wizarda savunması acayip leş total üst daha mantklı geldi. Onuda katarız araya maç saati yaklaşsın
Wasın bu sezon ekmeğini çok yedim bende üstten. Toronto da iyi savunmacılar var kitlenebilirlerGidişat belli eder tabi ama ben was diyince takım üstüne giderim totel genelde
Playof da kitliyor Toronto bu maçları fazla önemsemiyor ben hem MS üst hem was toplam 109.5 üst çok rahat geleceğini söyleyebilirim farketmez hangisini oynadığın..Wasın bu sezon ekmeğini çok yedim bende üstten. Toronto da iyi savunmacılar var kitlenebilirler
TebriklerSiteye 50 tl atmıştın yarım saat önce 3 futbol maçı oynadım 30üde kazandı kârdan da bunları oynadım anaparamız da duruyor olduğu gibi. Onlarada nbade canlı oynarız
Biraz inceledim de Indiana maçı da çeyrek üst girilebilirBen bi kahve yapayım sigaramı içeyim. Gelirim birazdan kirvem
Bu maçta gol olur güven 100/90Siteye 50 tl atmıştın yarım saat önce 3 futbol maçı oynadım 3üde kazandı kârdan da bunları oynadım anaparamız da duruyor olduğu gibi. Onlarada nbade canlı oynarız
Benim dediğim maç o kendisi botafoga MS takım 0.5 üst almış onu takip etFutbol won
As yetisemedin bı banko maç bulmuştumSelamün Aleyküm tekrardab