Diğer maçla karıştırmışım 1 - 1 bitti alt diyenler papara atsın bakalimMaç 3 1 bitti üst kazandı![]()
Diğer maçla karıştırmışım 1 - 1 bitti alt diyenler papara atsın bakalimMaç 3 1 bitti üst kazandı![]()
1-1 bitti başkanım Union-Mainz değil miydi?Maç 3 1 bitti üst kazandı![]()
1351965033Diğer maçla karıştırmışım 1 - 1 bitti alt diyenler papara atsın bakalim
1251274708Diğer maçla karıştırmışım 1 - 1 bitti alt diyenler papara atsın bakalim
Aynen aga 4 kişi bilmisiz şimdi ne düşecek acaba payımıza?evet alt dedık ve kazandık
walla onu bnde bılmıorum ama kazandık =))Aynen aga 4 kişi bilmisiz şimdi ne düşecek acaba payımıza?
Valla baktım bu konuda 7 kişi üst demiş. Diğer konuyu bilmiyorumwalla onu bnde bılmıorum ama kazandık =))
Eyvallah başkanBeyler her zaman 2 katini alacaksınız. Şimdi paparaya çekiyorum parayı. 10 15 dakkaya tamamlanmış olur
tsklerr 2 kat 2 kat gıdıcez op zamnBeyler her zaman 2 katini alacaksınız. Şimdi paparaya çekiyorum parayı. 10 15 dakkaya tamamlanmış olur
Başkanım şimdi istesek çekilebilir miyiz? Gönderdiğiniz para ile 20 TL tamamladım çekmem gerekiyor ihtiyaçtan dolayıSon 1 kişi kaldi
Yolladim zaten reis herkese 6 tl. Sürekli 2 kat olarak gideceğiz.Başkanım şimdi istesek çekilebilir miyiz? Gönderdiğiniz para ile 20 TL tamamladım çekmem gerekiyor ihtiyaçtan dolayı
Eyvallah geldi reis de etkinlikten ayrılabilir miyim diye sordum yani. İhtiyacım var daYolladim zaten reis herkese 6 tl. Sürekli 2 kat olarak gideceğiz.
Tabii reis ayrılabilirsinEyvallah geldi reis de etkinlikten ayrılabilir miyim diye sordum yani. İhtiyacım var da
1552075510Beyler her zaman 2 katini alacaksınız. Şimdi paparaya çekiyorum parayı. 10 15 dakkaya tamamlanmış olur