aynen zaten paradan sonra pesımıde bırakmazlar o topa hıc gırmem zaten sakasındayım ben ama onlar bızı devam dolandırmayaBırakmazlar ilk başta gvnmezler
aynen zaten paradan sonra pesımıde bırakmazlar o topa hıc gırmem zaten sakasındayım ben ama onlar bızı devam dolandırmayaBırakmazlar ilk başta gvnmezler
Yok canım biz kendimizi dolandiriyozaynen zaten paradan sonra pesımıde bırakmazlar o topa hıc gırmem zaten sakasındayım ben ama onlar bızı devam dolandırmaya
Ne mezunusun ? Eger yüksek lisans mezunu isen bulma ihtimalin %15 civari birsey. Yönlendiririmmerhaba arkadaslar su bahıs sıtelerınde calısıyım dıyorum ama nasıl ıs bulucam bılgı bulamadım bılgısı olan var mı ?
Hahahahahah 😂😂😂 mail mi kardesim komik olmayin bu kadar ya maille ise girebilecegini mi saniyorsun daha önce çalıştım ve hic sandığınız gibi degil bu muhabbetler. O mail attigin hesapta senden önden para talep edicek. Bu sektörün dolanirici vaadidir mail ile ise almakjasmınbette buldu bır tane maıl attım beklıyorum
Ulan hepsi mayfa neyi tokatliyosuncezasında degılım 1 2 aya askere gıdıcem gıtmeden bı tokatlarım bı sıteyı fena mı
Urfa Siverek'te misin hayırdırParayı çarparsan kalk yanıma gel hem parayı yeriz hem burda kimse bir şey yapamaz sana 😂
Yoo gaziantep 😂Urfa Siverek'te misin hayırdır![]()
Bende k.maras yakinmisiZ)Yoo gaziantep 😂
Antepe bağlıymış eskiden bro 😂Bende k.maras yakinmisiZ)
Para isterse vermeyiz 😂😂Hahahahahah 😂😂😂 mail mi kardesim komik olmayin bu kadar ya maille ise girebilecegini mi saniyorsun daha önce çalıştım ve hic sandığınız gibi degil bu muhabbetler. O mail attigin hesapta senden önden para talep edicek. Bu sektörün dolanirici vaadidir mail ile ise almak
Bizim arkamizda polis var sikinti yok 😂😂😂😂Ulan hepsi mayfa neyi tokatliyosun
Anlastik konum at geliyorumParayı çarparsan kalk yanıma gel hem parayı yeriz hem burda kimse bir şey yapamaz sana 😂
Ne ara vurdun parayı 😂Anlastik konum at geliyorum
Sponsor siteler dolandirilmak istemedi 5 bin verdilrr uzak duruyum diye 😂😂😂Ne ara vurdun parayı 😂
Niye saklanıyon o zaman bro helal paraymış 😂😂Sponsor siteler dolandirilmak istemedi 5 bin verdilrr uzak duruyum diye 😂😂😂
😂😂Niye saklanıyon o zaman bro helal paraymış 😂😂