lazio34
Guest
Ahh ahhhhBeyler alanlara bol şans almayan da yazmasın kendini küçük düşürmesin lütfen
Ahh ahhhhBeyler alanlara bol şans almayan da yazmasın kendini küçük düşürmesin lütfen
Sağolsun bizi de gördü kral adammış kesesine bereket 😂Koptun geldin he 😂
Inandin mi simdi o kadar gel dedim sana gec kaldin😂Bizede uapar mi be abimiiiiz @avb1907
Agaaaaa napiyimInandin mi simdi o kadar gel dedim sana gec kaldin😂
Bu kucuk dusurmek degil yalvarmiyoruz ki özelden adam gibi soeuyoruz burdan bizede eder mi yardim diye ederse Allah razi olsun etmezse eyvallah cekerizBeyler alanlara bol şans almayan da yazmasın kendini küçük düşürmesin lütfen
Dedigimde gelsen almistinAgaaaaa napiyim
NoktaBu kucuk dusurmek degil yalvarmiyoruz ki özelden adam gibi soeuyoruz burdan bizede eder mi yardim diye ederse Allah razi olsun etmezse eyvallah cekeriz
Eren bi kere bana at demedi, kaç tane üye kumarbaza at at dedi, eren dedi ki o demeden atmam papara bekledi.. işte bu gerçek efendilikBeyler alanlara bol şans almayan da yazmasın kendini küçük düşürmesin lütfen
Ama en azindan vermeyecekse bile yok kardesim dese yine mutlu olucam @avb1907
BendeAma en azindan vermeyecekse bile yok kardesim dese yine mutlu olucam @avb1907
Bol şans başkan
Abi efendi insanlar her yerde kendini belli ediyorEren bi kere bana at demedi, kaç tane üye kumarbaza at at dedi, eren dedi ki o demeden atmam papara bekledi.. işte bu gerçek efendilik
Bugun olmazsa yarın muhakkak kazanır efendi olanAbi efendi insanlar her yerde kendini belli ediyor
mail box patladi sende beni anla?Ama en azindan vermeyecekse bile yok kardesim dese yine mutlu olucam @avb1907
Aynen öyle abi ne diyelim o zaman inşallah öyle insanlardanızdır ☺️Bugun olmazsa yarın muhakkak kazanır efendi olan